Savo dukros gimtadienį 21-erių Kylie Jenner planavo ilgai ir atsakingai, savo viziją piešė ant popieriaus, kad viskas būtų tobula.

„Turėjau pasistengti dėl savo mažylės“, – po gimtadienio savo Instagram paskyroje rašė Jenner, kur dalijosi nuotraukomis ir vaizdo įrašais. Gimtadienio tema buvo parinkta atsižvelgiant į mergaitės tėčio Travis Scott albumą „Astroworld“, todėl šventė pavadinta „StormiWorld“.

Svarbiausias vakarėlio akcentas – didžiulė pripučiama išsižiojusi kūdikio galva prie įėjimo. Svečiai patekti į gimtadienį galėjo tik užėję į jos burną. Viduje jų laukė atrakcionai, mugė, pasakų žibintai ir, be abejo, gimtadienio tortas. Taip pat buvo debesų tematikos žaidimų kambarys, milžiniški meškučiai, sodas su princesėmis ir „Baby Shark“ pasirodymas. Panašu, kad tokios linksmybės ne kiekvienam, bet jei gali sau tai leisti, gal verta?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)