Vėžys

Zodiako ženklai

Šios moterys visą save paaukoja vaikui. Net kai pastarasis seniai išaugęs vystyklus ir jam jau kokia 30 metų. Jos dažnai skambina, rūpinasi, ar „vaikelis“ pavalgė, ar gerai jaučiasi, ir visomis kitomis smulkmenomis – štai tokios yra mamos, gimusios po Vėžio ženklu. O kai užaugęs vaikas užsuka pas tokią mamą į svečius, ji skuba dengti stalą, nešdama mėgstamiausius jo skanėstus. Be abejo, pakilti nuo stalo vaikui galima tik tada, kai viskas suvalgyta.

Zodiako ženklai

Didžiausias šios mamos rūpestis – intelektualinis ir kultūrinis vaiko lavinimas. Mama, gimusi po Mergelės ženklu, rūpinasi atžalos elgesiu, racionu, stengiasi kone nuo vystyklų įskiepyti rafinuotas manieras.Vaikui verčiau reikėtų iškart stiebtis iki to lygio, kurį nori pasiekti mama, nes ji nenusiramins tol, kol jos vaikas netaps „pačiu pačiausiu“. Mamos Mergelės kažkuo panašios į mamas Vėžius, bet Mergelės kartu su absoliučia meile pateikia atžaloms sąrašą reikalavimų, kuriuos jie privalo atitikti.

Zodiako ženklai

Savikritiški, reiklūs Avino ženklo atstovai įpratę visur pirmauti. Tad argi toks lyderis leistų savo vaikui atsilikti nuo kitų? Kadangi Avino ženklo mamos taiko vaikui aukštus reikalavimus, namuose kyla nemažai kivirčų, o kartais ir rimtų skandalų. Dėl šios priežasties psichologai ir astrologai rekomenduoja reikliosioms šio ženklo atstovėms mamytėms atsipalaiduoti, kad vaikas galėtų jaustis gerai būdamas toks, koks yra.

Atminkite: žvaigždės taip pat gali klysti. Ir aprašymai horoskope toli gražu ne visada atitinka realybę. Bet horoskopai padeda geriau pažinti save, atskleisti savo stipriąsias ir silpnąsias puses ir, jei reikia, laiku pakoreguoti savo elgesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)