Avinas ir Šaulys

Avinas ir Šaulys yra Ugnies ženklai, tad jų sąjunga labai aistringa. Juos sieja labai stiprus seksualinis ryšys. Paprastai tokia pora mėgsta aktyviai leisti laiką – eina į žygius, stovyklauja. Stipriam, energingam, entuziastingam Avinui dažnai tenka stumte išstumti ramesnį, labiau organizuotą Šaulį į gamtą, tačiau gamtoje jiedu puikiai iškrauna per kraštus kunkuliuojančią energiją.

Liūtas ir Skorpionas

Jei per tą trumpą laiką, kurį praleidžia kartu, Liūtas ir Skorpionas spėja susilaukti vaikų, jie iš visų jėgų stegiasi tinkamai juos užauginti, net kai tarpusavio santykiai atšąla. Energingasis Liūtas vedasi atžalas į muziejus, parkus, bibliotekas. Empatiškajam Skorpionui kūdikio gimimas atveria naują emocijų pasaulį, kurį jis mielai imasi tyrinėti. Skorpionas visada išklauso vaiką, kad ir apie ką jis bekalbėtų – apie prastus pažymius, per plonas kojas ar sudaužytą širdį.

Jautis ir Svarstyklės

Ar kada svajojote turėti tokią mamą, kurios spintoje galėtumėte rasti įmantriausių apdarų? Arba tėtį, kuris vestųsi jus apsipirkti, nes stilių išmano geriau nei jūs? Jei esate Jaučio ir Svarstyklių vaikas, būtent tokie ir yra jūsų tėvai. Ir tai visai ne materializmas. Galbūt Jautis bei Svarstyklės ir vaikosi madų, bet jie taip pat turi puikių bendravimo įgūdžių, tai ženklai, kurie sugeba suteikti savo vaikams stiprią apsaugą. Jie stoja mūru vienas už kitą, ir ypač už savo dievinamus vaikus.

Dvi Žuvys

Jei gimėte dviejų Žuvų ženklo atstovų šeimoje, galima sakyti, laimėjote loterijoje. Žuvys pasaulį pažįsta per savo emocijas, bet turi ir dinamiškąją pusę, kuri padeda jiems surasti sprendimus. Kai vaikas verkdamas ateina guostis pas mamą ir tėtį Žuvis, jam ne tik nušluostomos ašaros, bet dar ir įteikiamas veiksmų planas.

Šaulys ir Ožiaragis

Ožiaragiai linkę primesti savo valią partneriui (-ei), o Šaulys tai vertina kaip saviraiškos varžymą. Tačiau net jei šių dviejų ženklų atstovai susilaukia vaikų pačiame šios galios kovos įkarštyje, nereikia jaudintis. Vaikai tokiuose namuose jaus puikią pusiausvyrą tarp Ožiaragio, kuris visada patikrins, ar paruošti namų darbai, ir Šaulio, kuris paims juos anksčiau iš pamokų todėl, kad būtinai reikia nueiti į koncertą savaitės viduryje.

Jautis ir Mergelė

Jautis ir Mergelė suteikia vienas kitam saugumo ir stabilumo jausmą. Kai tokia pora pradeda lauktis vaikų, Jautis greičiausiai pasiūlo persikelti į kaimą, bet viską įgyvendina Mergelė. Jei jus užaugino Jautis ir Mergelė, galbūt jūs ir nepaveldėjote jų aistros kaimui ir natūraliam gyvenimui, bet kaime susiformavę įgūdžiai jums pravers net išsikrausčius į miestą.

Dvyniai ir Svarstyklės

Ir Dvyniams, ir Svarstyklėms labai patinka susipažinti su naujais žmonėmis ir tyrinėti naujas, nežinomas vietas. Kai šių dviejų ženklų atstovai susituokia ir susilaukia vaikų, ilgai nelaukę su visu kūdikiu išsiruošia aplink pasaulį. Organizuoti ir išradingi dvyniai puikiai moka sukrauti kelioninį vaiko krepšį, o Svarstyklės ilgas valandas naršo internete ir susirašinėja su oro linijų bei viešbučių atstovais, bandydamos išsiderėti nuolaidas šeimai. Pirmuosius žingsnius vaikas, tikėtina, žengs saulėtajame Barbadose. O kai vaikas jau tvirtai laikysis ant kojų, Dvyniai ir Svarstyklės pastatyts jį ant slidžių ar snieglenės ir nuleis nuo kalno, prisakę grožėtis pro šalį skriejančiais Alpių vaizdais.

Vėžys ir Avinas

Vaikui, turinčiam aukštų tikslų, tokie tėvai yra tikras lobis. Labai empatiškas Vėžys nepaisydamas natūralios traukos verslui, teisei ir medicinai, visiškai supras ir palaikys vaiką, jei šis nuspręs pasirinkti muziką ar scenos meną. Avino ženklo atstovai paprastai patys būna kūrybingi, tad taps pavyzdžiu meno kryptį pasirinkusiam vaikui.

Mergelė ir Ožiaragis

Atsargusis Ožiaragis moko savo vaikus kruopščiai įvertinti kiekvieną situaciją, sukurti veiksmų planą ir meistriškai tą planą įgyvendinti. Mergelė moko savo vaiką įveikti kliūtis, lanksčiai keisti planus ir nenuleisti rankų. Jei vaikas kreipsis patarimo į Ožiaragį, jis greičiausiai burbtels „Daugiau dirbk“. O jei į Mergelę, ši greičiausiai patars dirbti išmintingiau. Jei vaikas vadovausis abiejų tėvų patarimais, vieną dieną jis gali užkariauti pasaulį.

Ožiaragis ir Liūtas

Ožiaragio ir Liūto ženklų atstovų vaikai gims šeimoje, kurioje vertinamas darbštumas ir kruopštumas, taip pat skatinama širdžiai miela veikla. Jei Ožiaragio domėjimosi sritis yra fizika, Liūto – filmai, o jų vaikui patinka spalvinti, gali būti, kad vieną dieną šios šeimos kanale „Youtube“ svetainėje pasirodys trumpametražis fantastinis filmas. Tokioje šeimoje gimusiems vaikams neįmanomų dalykų tiesiog nėra.

Žuvys ir Vėžys

Didžiausias tokios poros prioritetas yra sukurti šeimą, kurioje vertinama atjauta, ir kurioje vaikai visada jaučiasi mylimi ir saugūs. Šventėse su Žuvų ir Vėžio ženklo tėvais visada bus akcentuojamas kartu praleistas laikas, o ne įmantrūs papuošimai ar brangios dovanos. Tokių tėvų vaikai užaugs turėdami gausų emocinį bagažą, sugebantys susidoroti su visais gyvenimo sunkumais.

Svarstyklės ir Mergelė

Su Mergele ir Svarstyklėmis nuobodžiauti neteks. Vos gimęs kūdikis pamatys ne tik tėčio ir mamos, bet ir daugybės jų draugų veidus. Gyvendamas linksmybes mėgstančių, greitakalbe žodžius beriančių artimųjų ir draugų pasaulyje, vaikas anksti išmoks išsakyti ir apginti savo nuomonę, o užaugęs taps pasitikinčiu savimi žmogumi, kuris visada bus dėkingas savo tėvams už tai, kad vaikystėje suteikė jam tiek daug neįkainojamos patirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)