Vos viena sekundė – tiek prireikė mokytojams, kad savo kėdes atsuktų uždainavus jauniausiai projekto dalyvei. O žiūrovai mokytojus atsisukti ragino net neprasidėjus pasirodymui, pamatę, kaip atrodo į sceną įžengusi mergaitė.

„Ji atrodo kaip mini Beyonce. Visiška diva. Kad tu esi žvaigždė, parodė visa publika. Tu valdei visą sceną. Aš noriu tave nusinešti į finalą, atiduoti visas savo jėgas. Padarysiu viską, ko manęs paprašysi, nes aš matau tavo didžiulį potencialą“, – pasirinkti jos komandą dalyvę įtikinėjo Monika Marija.

Susižavėjimo jauniausia projekto dalyve neslėpė ir Donatas Montvydas, kuris jos pasirodymui pranašavo didžiausią žmonių susidomėjimą ir palaikymą internete.

„Aš garantuoju, kad po pirmos savaitės šitas pasirodymas turės pirmą milijoną peržiūrų. Tu pavergei mano širdį, aš tave įsimylėjau ir didžiuojuosi, kaip už savo. Tu esi fantastiška, tu esi tikra žvaigždė“, – susižavėjęs kalbėjo Donatas Montvydas.

Mokytojai žavėjosi ne tik mergaitės balsu, bet ir įvaizdžiu scenoje, gebėjimu šokti dainuojant ir profesionaliai valdyti publiką.

"Lietuvos balsas. Vaikai"

„Tau nieko nebereikia daryti. Tu atsistoji ir visa publika paimta. Nereikia nei šokti, nei sakykit kažko. Tu spindi kaip gražiausia princesė. Kad ir ką tu pasirinktum, sprendimas pasirinkti mane, kaip princą, yra pats geriausias“, – dalyvę įtikinti bandė Mantas Jankavičius.

Mokytojai užtikrinti – šiai dalyvei didžioji scena garantuota. O patys mokytojai ją mato ir superfinale, kuris įvyks vasario 24 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Jau atrodo, kad nesvarbu, kaip pasibaigs šitas projektas, bet ji yra princesė ir žvaigždė. Aš jau laukiu, kol žmonės ją pamatys, neabejoju, kad jos pasirodymo video atsiras topuose. Ji yra gražiausias šito projekto atspindys ar net viršelis“, – laidoje apie dalyvę kalbės Donatas Montvydas.

Širdis pavergęs jauniausios projekto dalyvės pasirodymas ir kiti galingi mažųjų dalyvių balsai – jau šį sekmadienį premjeroje „Lietuvos balsas. Vaikai“ 19:30 val. per LNK ir DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)