Socialinės žiniasklaidos laikais įprasta matyti pranešimus apie garsenybių nėštumus „Instagram“, čia vėliau paskelbiamas ir kūdikio vardas bei gimimo data, tačiau naujai iškepta mama Rachel McAdams niekada nebuvo socialinių tinklų gerbėja ir savo pirmajame interviu po to, kai pavasarį susilaukė sūnaus, ji papasakojo, kodėl nusprendė su pasauliu nesidalinti mažylio gimimo data ir vardu.

„Noriu pasirūpinti, kad jo gyvenimas būtų privatus, net jeigu manasis toks nėra“, – sakė keturiasdešimtmetė R.McAdams leidiniui „The Sunday Times U.K.“. Šis interviu yra pirmasis aktorės motinystės patvirtinimas. Ji teigia, kad jai šis naujasis gyvenimo vaidmuo patinka.

„Buvimas mama man teikia daugiau malonumo, nei bet kada. Viskas dabar yra įdomu, jaudina ir įkvepia mane. Net sunkios dienos – jose yra kažkas žavingo“, – samprotavo ji.

"Oskarai 2016"
Aktorė Rachel McAdams
Net nežinau, ką šiandien vilkiu. Batai suklijuoti klijais. Ar tai neliūdina? Man reikia gyventi įdomiau. Aš apsirengusi ir tai jau gerai

Teigiama, kad į interviu su leidiniu R.McAdams atvyko vilkėdama pilkus marškinius, apsmukusias kelnes ir avėdama sportbačius. Interviu ėmusiai Helenai de Bertodano aktorė prasitarė: „Net nežinau, ką šiandien vilkiu. Batai suklijuoti klijais. Ar tai neliūdina? Man reikia gyventi įdomiau. Aš apsirengusi ir tai jau gerai“.

Naujai iškeptos mamos tikrai supranta, ką ji nori pasakyti. Nelengva visada atrodyti pritrenkiamai, kai neseniai tapai mama, tačiau R.McAdams tai visiškai patinka. Ji aiškina, kad motinystė yra „be abejonių, šauniausias kada nors nutikęs dalykas“.

Ji H. de Bertodano sakė: „Kai kurie žmonės sako, tavo gyvenimas daugiau nebėra tavo. Tačiau aš sau turėjau 39 metus, man jau buvo bloga nuo savęs, todėl buvau tokia laiminga, galėdama sutelkti dėmesį į kažkokį kitą asmenį“.

Dabar ji ir jos mylimasis scenaristas Jamie Lindenas visą dėmesį yra sutelkę į savo sūnų. „Niekada nejungiame televizoriaus, kai jis šalia, – kalbėjo R. McAdams. – Puodai ir keptuvės yra puikūs vaikų prižiūrėtojai“.

J.Lindenas ir R.McAdams gali tekti įsigyti daugiau virtuvės reikmenų, nes atrodo, kad jų sūnus virtuvėje šeimininkaus vienas ne ilgai. Paklausta, ar galvoja apie daugiau vaikų, aktorė atsakė: „Manau, tikrai yra vietos kitam“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)