Barbės virtuvė (apie 56 Eur)

Barbė šiemet vėl yra „ant bangos“. Ši miniatiūrinė virtuvėle pradžiugins daugelį mergaičių. Joje vaikas ras pyragui skirtą „tešlą“, sumuštinių aparatą, penkių skirtingų spalvų „tešlas“ ir kitus realistiškai atrodančius įrankius.

Mėlynasis „Boxer Robot in Blue“ robotas (apie 105 Eur)

Šis mažas robotas taps daugelio mažylių geriausiu draugu. Jis gali žaisti žaidimus, gali būti blogos nuotaikos, turi specialias korteles, su kuriomis žaisti bus vienas malonumas.

„Cra-Z-Slimy Creations Super Slime Studio“ – „šlykštukų“ kūrimo studija (apie 34 Eur)

Žaislai

„Šlykštukai“ – kiekvieno vaiko mėgstamiausias dalykas ir kiekvienų tėvų košmaras. Bet argi švarūs kilimai yra svarbiau už vaikų džiaugsmą? Kad ir kaip bebūtų, jei šis žaidimas yra jūsų vaiko svajonė, tegu Kalėdų Senelis kartu atneša ir didelį plastikinį užtiesalą...

„Fingerlings Untamed Jailbreak T-Rex Playset“ – dinozauras su narvu (apie 28 Eur)

Šis laukinis dinozauras gali riaumoti, šypsotis, grybštelėti, o keliais švelniais patapšnojimais gali būti sutramdytas. Jis gali mielai užmigti tiesiog ant rankų. Jei vaikas svajojo apie naminį gyvūnėlį, tai gali būti išeitis.

LEGO Hario Poterio Hogvartso didžioji siena (101 Eur)

Nenuostabu, kad belaukiant pasaulinės Hario Poterio premjeros šis žaislas yra tarp geidžiamiausių. Didelį džiaugsmą suteiks šios sienos konstravimas, bet net kai bus baigta, ji suteiks daug žaidimų idėjų tikriesiems Hario Poterio gerbėjams.

Hario Poterio burtų lazdelė (apie 28 Eur)

Žaislai

Kas gi nesvajoja apie tikrą burtų lazdelę? Ši lazdelė reaguoja į judesius, todėl vaikui bus tikras džiaugsmas ja mojuoti ir sakyti burtažodžius.

L.O.L. siurprizų rankinė-vitrina (apie 45 Eur)

Jei iki šiol dar nesate susipažinę su L.O.L. siurprizais, Kalėdos puiki tam proga. Šioje rankinėje jūsų vaikas ras daugybę mažų lėlyčių ir jų aksesuarų, kuriais miniatiūrinės herojės gali keistis tarpusavyje.

Žaislai

L.O.L. siurprizų kapsulė (apie 17 Eur)

Šioje kapsulėje vaikas ras lėlytę su daugybe siurprizų: šnipo akiniai, paslaptingos žinutės lipdukas, slaptas kodas, įvairūs aksesuarai ir drabužiai. Be to, kūrėjai žada, kad kapsulė bus puikus lagaminėlis visiems L.O.L. siurprizams nešiotis.

Laser X „Twin Pack“ šautuvas (apie 56 Eur)

Jei jūsų vaikas mėgsta eiti į lazerių šaudyklą, to daryti nebereikės. Su šiuo šautuvu jis galės žaisti namuose. Ilgojo nuotolio lazerinio šautuvo atstumas – net 100 metrų. Be to, yra du spindulių gavimo indikatoriai, kurie prisiklijuoja prie kūno ir praneš, kada į tave pataikė.

Monopolis „Fortnite Edition“ (apie 25 Eur)

Monopolis yra klasikinis žaidimas, o šis pritaikytas šiandieniams vaikams. Jei norite atitraukti savo atžalas nuo kompiuterių ekranų, su šiuo žaidimu tai puikiai pavyks.

„Paw Patrol“ gaisrininkų mašina (apie 79 Eur)

Žaislai

Jei jūsų vaikai yra tikri „Paw Patrol“ gerbėjai, jie bus sužavėti šia dovana. Ši mašina šviečia, skleidžia garsus, jos kopėčios pailgėja ir šitaip galima išgelbėti patekusiuosius į bėdą.

„Poopsie“ vienaragis-siurprizas (apie 56 Eur)

Spalvingoje pakuotėje vaikas ras vaivorykštės spalvų vienaragį. Savo naująjį draugą mažylis gali pamaitinti, pagirdyti, o tada sodinti ant puoduko. Po 15 min. jame rasite magiškas vienaragio gleives, arba kitaip vadinamą „šlykštuką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)