Davidas Beckhamas

Žinomas futbolininkas yra nusipelnęs ne tik dėl pasiekimų sporte, bet ir šeimoje. Trijų berniukų ir vienos mergaitės tėtis visuomet randa laiko pabūti su savo atžalomis. Jų gyvenimą seka ir Instagram gerbėjai. Čia Davidas dažnai dalinasi savo asmeniniais įspūdžiais bei iliustracijomis.

Justinas Timberlake'as

Trejų metų sūnų auginantis dainininkas neseniai patikino savo gerbėjus, kad jiedu su žmona aktore Jessica Biel ketina susilaukti daugiau vaikų. Anot jo, pastarieji trys metai gyvenimą užpildė didžiausiu džiaugsmu, kokį tik įmanoma įsivaizduoti.

Johnas Legendas

Dainininkas Johnas Legendas augina dukrytę ir sūnų ir labai dažnai dalinasi ypač jautriomis akimirkomis iš savo asmeninio gyvenimo. Kaip sako pats, jis visuomet pasiruošęs skirti laiko savo brangiausiam turtui – šeimai.

Willas Smith'as

Aktorius Willas Smith‘as jau seniai žinomas kaip pavyzdingas trijų vaikų tėtis. Jis yra vienas tų, apie kuriuos kiti sako: tau pasisekė, turi „kietą“ tėtį.

Chrisas Prattas

Aktorius Chrisas Prattas augina ketverių metų sūnų ir dažnai pasididžiuoja jo pasiekimais savo Instagram paskyroje. Neseniai jis įkėlė nuotrauką, kurioje kartu su sūnumi žvejoja ir parašė: „nežinau, kuo didžiuojuosi labiau, ar kad sūnus pats norėjo laikyti šią žuvį, ar kad bandė jos paragauti“.

Gerardas Piqué

Dainininkė Shakira turėtų būti laimingiausia moteris pasaulyje. Panašu, kad jos vyras futbolininkas Gerardas Piqué ne tik nuostabus vyras, bet ir tobulas tėtis. Bent jau taip atrodo iš jo Instagram nuotraukų.

Vinas Dieselis

Aktorius Vinas Dieselis iš viso augina tris vaikus ir nė vienam negaili nei savo laiko, nei dėmesio. Jo nuotraukos kalba pačios už save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)