„Comic Con Baltics“ lankytojai turi progą išbandyti naujausius ir jau klasika tapusius kompiuterinius žaidimus, pamatyti didžiausią Baltijos šalyse Cosplay konkursą, įsiamžinti įvairiose nuotraukų erdvėse, įsigyti įvairios dar niekur nematytos atributikos ir pasinerti į herojišką komiksų pasaulį.

Abi dienas vyksta ir vyks diskusijos su aktoriais ir kino profesionalais, būsimų kino projektų pristatymai, kūrybinės dirbtuvės. Norintieji gali papildyti savo kolekcijas naujausių filmų, komiksų, manga, anime ir kt. atributika. Ir, žinoma, iš koto verčiančios foto erdvės ir realaus dydžio eksponatų replikos iš garsiausių kino filmų.

„Comic Con Baltics“ – šeimoms draugiškas renginys, todėl ypatingai didelis dėmesys skiriamas mažiesiems lankytojams. Šiemet jiems įrengta atskira erdvė, kurioje ne tik pripučiami batutai, bet ir galimybė įsiamžinti su savo mylimais herojais – transformeriais ir Elza iš Ledo šalies. Savo mažylių nuotraukų ieškokite Delfi Vaikai fotogalerijoje. Vaikams iki 7 metų bilietas yra nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)