„Nuolat jaudiniesi dėl vaikų... Tai nelengva, kita vertus teikia įkvėpimo. Tai tikrai įdomus gyvenimo būdas. Kitaip skaitau knygas, kitaip žiūriu į tėvus ir vaikus metro. Kitaip girdžiu muziką, o ką nors pamačiusi galvoju: „Norėčiau, kad su manim dabar būtų Tabitha ir Loretta ir tai matytų. Štai kas yra gražioji dalis“, – pasakojo ji.

Sarah Jessica Parker

„Tai ne kiekvienam – yra daug tikrai sunkių dalykų. Išvargsti, visą dieną eini ir tvarkai namus, rūpiniesi šeimos nariais. Esu gera, senamadiška sekretorė. Vien tik organizuoju žmonių gyvenimus, nuvežu juos šen ar ten. Aš šito norėjau, ir taip gyvenant dedi vilčių, kad (vaikai) užaugs įdomiomis, padoriomis asmenybėmis, kurios kažkuo padės“, – sakė S.J.Parker.

Aktorė taip pat pasidalino patirtimi, kaip su sutuoktiniu Matthew Brodericku puoselėja santuoką, dažnai būdami skirtinguose miestuose: „Gyvename tokius gyvenimus, kad galime išvykti ir sugrįžti. Jis su darbu važiuoja vienur, aš atsiduriu kitur. Manau, tam tikrais aspektais tai labai vertinga, nes turime daug kuo pasidalinti. Kurti santykis sunku. Man visada atrodo, kad galėjau investuoti daugiau. Myliu jį, manau, jis nuostabus. Neabejoju, kad erzinu jį. Kartais jis erzina mane. Bet iš esmės be galo juo didžiuojuosi“, – sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)