Celestebarber

Celeste Barber išgarsėjo ne dėl to, kad turi du vaikus ir kelia gražias jų nuotraukas, o dėl to, kad kelia nuotraukas, kuriose ji bando pakartoti įžymybių kadrus. Jei nuotraukos su įžymybėmis yra seksualios, koreguotos ir rafinuotos, Celestės nuotraukos yra tokios, kokios yra iš tiesų, kai ji bando atkurti tokią pačią idėją. Ji fotografavosi iškritusi iš lovos, pasidengusi purvu, šokdama į baseiną... Pati Celeste yra Australijos komikė. Gal dėl to jos parodijos yra tokios natūralios, nuoširdžios ir prajuokinančios. Jos Instagram profilį seka daugiau nei 3,2 mln. žmonių, tarp kurių yra ir tokių žinomų kaip Ashton‘as Kutcher‘is, Lil Wayne‘as, Cindy Crawford ir kiti. Kai kurie Kardashian klano šeimos nariai netgi perpublikavo jos nuotraukas, kuriose ji parodijuoja pačius Kardashian.

Julieannegenter

Julie Anne Genter yra Naujosios Zelandijos politikė ir Žaliųjų partijos atstovė. Praėjusią savaitę ji susilaukė savo pirmagimio, kurio gimdyti į ligoninę vyko ant dviračio. Tiesa, dviratis buvo elektrinis, o kelias į ligoninę – nuožulnus. Savo Instagram paskyroje ji dalinasi savo darbais, pasiekimais, o dabar, tikėtina, kad dalinsis ir kūdikio auginimo rūpesčiais.

Wayneskivington

Vokietis Wayne‘as šiuo metu gyvena Didžiojoje Britanijoje ir gali pasigirti 35 tūkst. sekėjų savo Instagram profilyje. Nieko nuostabaus, kad daugelis jų – moterys. Jis – vienišas tėtis, dirbantis atlikėju „Cirque du Soleil“ cirke. Savo paskyroje jis dažnai dalinasi nuotraukomis, kuriose treniruojasi kartu su savo sūnumi. O treniruojasi jis daug – dažniausiai 5 valandas per dieną. Dažnai savo triukus atlieka kartu su sūnumi.

Sharnyandjulius

Sharny ir Julius Instagrame yra tie, kuriuos seka visi, norintys padailinti kūno formas. Sharny yra beveik 40 metų ir ji susilaukė 6 vaikų. Ji neslepia, kad to pasekmė – daugybė strijų pilvo srityje. Maža to, po nėštumų ji svėrė 30 kg daugiau nei prieš, ji kentėjo nuo pogimdyvinės depresijos, bet šiandien moteris šypsosi ir sako, kad nori padėti kitoms moterims. Papildomų kilogramų nebėra, o sportuoja ji kasdien po mažiau nei 15 minučių. Kaip ji tą daro, kai aplink bėgioja 6 vaikai, sekite Instagram.

Oliviawilde

Finding hope in this ❤.

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Oct 3, 2017 at 2:43pm PDT

Kas yra Olivia Wilde pristatinėti daugeliui nereikia. Žinoma aktorė šiuo metu augina du vaikus ir dalinasi apie tai savo Instagram profilyje. Jos nuotraukos ne visada būna nudailintos filtrais, o kasdienybę aktorė parodo nieko nepagražindama – jai kartais netgi tenka valgyti duše. Jos profilį seka 2,8 mln. sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)