Jeigu vaikas yra dar kūdikis, stenkitės būti supratingas. Įsikišimas nepadės, tačiau ausų kištukai tikrai gali pagelbėti. Į rankinį bagažą būtinai pasiimkite gerai triukšmą slopinančias ausines ar ausų kištukus.

Kai blogai elgiasi (pavyzdžiui, spardo jūsų krėslo nugarą) vyresnio amžiaus vaikas, turite teisę garsiai prabilti. Viena skrydžių palydovė pataria pirmiausia pasikalbėti su pačiu vaiku.

„Vaikas suklūsta labiau, kai į jį kreipiasi nepažįstamasis“, – sakė ji. Jei tai nepadėjo, pamėginkite pasikalbėti su jo tėvais. Jei problema neišsisprendė, pamėginkite įtraukti stiuardesę, kad padėtis dar labiau nepablogėtų.

Be to, kad lėktuve skrydžių palydovai būna autoritetingos figūros, jie taip pat turi įspūdingą vaikų užimtumo priemonių arsenalą. „Paprastai lėktuve būna spalvinimo knygelių ir kitų priemonių vaikams užimti“, – teigė skrydžio palydovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)