Visos mamos nori būti geriausios savo vaikams, vienos – juos lepina, kitos – auklėja griežtai. Vienos klausosi savo intuicijos, kitos – tariasi forumuose ar su draugėmis. Visos žino geriausiai, ko reikia jos vaikui ir kaip tą duoti. Bet ne viena patyrė jausmą, kai žiūri į kitas mamas ir galvoji: bet aš taip nedarau, aš esu kitokia. Jei ir jums taip buvo, pasidalinkite su mumis savo istorija, papasakokite, kuo jūs esate kitokia mama, o mes vieną autorę apdovanosime puikiu prizu. Įsimintiniausios ir daugiausiai dėmesio sulaukusios istorijos bus publikuojamos DELFI Vaikai.

Laimėtojai atiteks

50 eurų vertės čekis apsipirkimui „Douglas“ parduotuvėje.

Konkurso sąlygos

Į konkurso platformą kelkite savo istoriją. Rašykite lietuviškais rašmenimis. Kiekviena skaitytoja gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori. Istorijų lauksime iki 2018 metų rugpjūčio 13 dienos. Įsimintiniausios ir įdomiausios istorijos bus publikuojamos rubrikoje DELFI Vaikai. Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į konkurso temos išpildymą bei istorijos įsimintinumą, originalumą. Laimėtoją skelbsime rugpjūčio 14 dieną. Su laimėtoju susisieksime konkurso anketoje nurodytais kontaktais.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/249.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)