Natalia Vodianova

Natalia Vodianova

Žinomas Rusijos modelis Natalija Vodianova yra penkių vaikų motina. Penktos atžalos, sūnaus Romano, ji susilaukė 2016 m. birželį. Tai antras jos ir partnerio Antoine Arnault vaikas. Romanas turi vyresnį brolį Maksimą. N.Vodianova yra susilaukusi trijų vaikų su buvusiu vyru Justinu Portmanu – sūnų Luko ir Viktoro bei dukters Nevos.

Melas Gibsonas

Melas Gibsonas

Dar nebūdamas žvaigžde aktorius Melas Gibsonas vedė Robyn Denise Moore ir su ja susilaukė septynių vaikų: Hannah, Edwardo, Christiano, Williamo, Louiso, Milo ir Thomaso. 2007 m. jis ėmė susitikinėti su rusų pianiste Oksana Grigorjeva, jiedu susilaukė dukters Lucos. Šiuo metu aktorius jau pora metų palaiko santykius su scenarijų rašytoja Rosalind Ross, 2017 m. sausį jiems gimė sūnus Larsas Gerardas. Taigi iš viso M.Gibsonas yra devynių vaikų tėvas.

Kevinas Costneris

Kevinas Costneris

„Oskarų“ laimėtojas aktorius Kevinas Costneris turi septynis vaikus. Su pirma žmona Cindy Silva jis susilaukė Annie, Lily ir Joe, o su antra žmona Christine Baumgartner aktorius susilaukė Caydeno, Hayeso ir Grace. Neseniai aktorius su tuomete mergina Bridget Rooney susilaukė sūnaus Liamo.

Eddie‘is Murphy‘is

Komikas Eddie‘is Murphy‘is yra devynių vaikų tėvas. Pirma jo žmona Nicole Mitchell jam pagimdė penkias dukteris – Bria, Miles, Shayne, Zolą ir Bellą. Su kitomis dviem moterimis aktorius susilaukė dviejų sūnų Erico ir Christiano. Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Melanine Brown jam pagimdė dukterį Angel. Dabartinė aktoriaus mergina – australų modelis Paige Butcher 2016 m. gegužę pagimdė dukterį Izzy Ooną.

Kris Jenner

Kris Jenner ištekėjo už advokato Roberto Kardashiano ir pagimdė keturis vaikus – Kourtney, Kim, Khloe ir Robertą, paskui ištekėjo už olimpinio sportininko Bruce‘o Jennerio (prieš jam pakeičiant lytį), pagimdė dukteris Kendall ir Kylie. Priskaičiavus dar keturis Bruce‘o (Caitlyn) vaikus iš ankstesnės santuokos, Kris yra mama ir pamotė 10-iai vaikų.

Chrisas O'Donnellis

Jis – Robinas filme „Betmenas amžiams“, Fiannas iš serialo „Grey anatomija“, specialusis agentas iš serialo „NCIS: Los Andželas“, o Lily, Christopheriui, Charlesui, Finley‘ui ir Maeve aktorius Chrisas O‘Donnellis yra tėtis. Taip, jie su žmona Caroline augina penkis vaikus.

Tori Spelling

Po 10 santuokos metų garsiojo serialo „Beverli Hilsas: 90210“ aktorė Tori Spelling su vyru Deanu McDermott augina jau penkis vaikus. Liamo (9 m.), Stellos (8 m.), Hattie (5 m.) ir Finno (4 m.) tėvai neseniai susilaukė penktosios atžalos – sūnaus Beau Deano. T.Spelling teigė žurnalui „People“: „Mes be galo džiaugiamės ir mylime mažylį Beau. Jis – tikra dovana, broliai ir seserys labai juo džiaugiasi. Esame dėkingi už mūsų didelę, gražią ir sveiką šeimą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)