Apie vaikų migdymą

Jerry‘s Seinfeldas: „Mano vaikų parengimas miegui – tarsi pasiruošimas Karalienės karūnavimo jubiliejaus iškilmėms, tik į visą tą beprotybę dar reikia įtraukti specialiąsias švarinimosi, dantų valymo ir minkštų žaislų rikiavimo misijas. Ir dar tenka skaityti mažiausiai aštuonias idiotiškas knygas. Žinote, kokia istorija prieš miegą būdavo mano laikais? Tamsa!“

Apie dvi atžalas

Chrisas Rockas

Chrisas Rockas: „Auginti du vaikus lengviau nei vieną, nes jie gali kartu žaisti. Kai augini vieną, esi jo asmeninis šou. Kai turi du, lieka tik durininko vaidmuo. Štai čia, damos! Be to, jie gali žaisti parke, o jūs sau skaitysite laikraštį. „Ei ei ei, nenurauk sesei visų plaukų!“ Ir vėl ramiai grįžtate prie laikraščio... Vienas vaikas – tragedija. Aš jums sakau: arba visa gauja, arba nė vieno“.

Ta beprotiška tėvų kasdienybė

Ray Romano: Gyvenimas su vaikais – tarsi gyvenimas universiteto brolijos name arba bendrabutyje: niekas nemiega, viskas suversta, sulaužyta, nusiaubta ir kas nors būtinai vemia“.

Emociniai pokyčiai tapus tėvu

Sethas Meyersas: „Pats ryškiausias pokytis, tapus tėčiu? Jau DU kartus šį sezoną verkiau per „America‘s Got Talent“ sezoną“.

Vaikų nuomonė

Taye Diggsas: „Kažkas paklausė mano sūnaus, ką gyvenime veikia tėtis. Jis atsakė: „Žaidžia krepšinį ir dažnai keičia šortus“.

Nenuspėjamumas

Neilas Patrickas Harrisas

Neilas Patrickas Harrisas: „Tenka būti lanksčiam, nes jie nuolat keičiasi. Štai padarė kažką tokio mielo, jog atrodo, kad ištirps širdis, ir tada... privemia tiesiai ant kilimo“.

Naujagimiai


Justinas Timberlake‘as: „Prisiekiu: dar niekas nebuvo manęs taip apdergęs“.

Paranoja

Willas Arnettas: „Norėčiau, kad sūnus 24 valandas per parą septynias dienas per savaitę dėvėtų šalmą. Jei tai būtų socialiai priimtina, būčiau pirmasis, kuris savo vaikui parūpintų kažką panašaus į amerikietiško futbolo šalmą“.

Kantrybė

Michaelas Ianas Blackas: „Aš tikrai labai myliu savo vaikus – maždaug šešias minutes per parą“.

Auginant paauglius

Willas Smithas

Willas Smithas: „Paauglystė turėtų būti pripažinta rimtu negalavimu“.

Vaikų talentai


Ryanas Reynoldsas: „Mano dukrai tik pusė metų, o ji jau piešia. Prisegčiau prie šaldytuvo, bet, turiu pripažinti, tie piešiniai siaubingi“.

Prajuokink atžalą

Paulas Ruddas

Paulas Ruddas: „Mėgstu vaikščioti po namus tik su trumpikėmis ir jas užsitempti kuo įmanoma aukščiau. Ir tada ką nors jiems labai rimtai aiškinti... Apsimetu labai piktas ir vis tempiu tas trumpikes į viršų“.

Tėvystės iššūkiai

Andy‘is Richteris: „Galiu užtikrinti, kad sunkiausias dalykas būnant tėvu yra tie nelemti vaikai“.

Konfliktai

Kevinas Hartas

Kevinas Hartas: „Niekada nesusimąsčiau, kad ant savo vaikų galima supykti taip smarkiai, jog norėsis muštis. Vaikai tikri maži šunsnukiai. Mano dukra būtent tokia. Kai mes susipykstame, ji net nemato reikalo su manim kalbėtis“.

Kalėdos

Adamas Scottas: „Esu svarstęs galimybę pasakyti, kad Kalėdų Senelio nėra, kad galėčiau už visas tas dovanas ir triūsą sulaukti bent menkutės padėkos“.

Tėvystės transformacijos

Jimas Gaffiganas: „Tėvystė – savotiškas kultas. O kaip kultui priklausantis žmogus, žinoma, nori apie tai pasakoti kitiems. Liūdniausia, kad aplinkiniams atrodome kaip kažkokie nuo miego stygiaus kliedintys lunatikai“.

Ryšys su vaikais

Kenas Jeongas: „Suprantu, kas neturėčiau būti toks kategoriškas su Bieberiu. Įsivaizduoju, kad jau greitai mano vaikai taps jo gerbėjais, jei dar netapo. Nenoriu, kad imtų manęs nekęsti už tai, kad nekenčiu jo“.

Pirmasis vaikas

Johnas Krasinskis: „Tiesiog kiekvieną dieną pabundu nuo minties, kaip čia šiandien nenusimovus“.

Kūdikių skysčiai

Jimmy‘is Fallonas: „Jie daug vemia. Sekundę svarsčiau savo pirmagimę pavadinti Linda Blair ir pasamdyti egzorcistą – ji tiesiog vėmė kaip pašėlusi“.

Vaikiškas humoras

Kenanas Thompsonas: „Vaikai labai juokingi. Kalba juodžiausias dalykus, bet tik dėl to, kad neturi žalio supratimo, ką sako, o tai fantastiškai juokinga“.

Tėvų laisvalaikis


Mario Lopezas: „Jokių pertraukėlių. Manote, kad savaitgalį atgausite kvapą? Deja deja. Tik dar labiau nusikalsite. Tai dar sunkiau nei darbas“.

Visa tiesa apie vaikus

Hankas Azaria: „Vaikai – tiesiog erzinantys maži suaugusieji“.

Tėvystės nesėkmės

Randallis Parkas: „Mano dukrai ką tik sukako ketveri, jai labai patinka akvariumai ir apsilankymai paplūdimyje – žodžiu, viskas, kas susiję su vandeniu. Kartais pabandau laimę priversti nuplauti mano automobilį, bet jai tokios vandens pramogos nepatinka“.

Atsakomybės pamokos

Conanas O‘Brienas: „Nupirkite savo vaikui auksinę žuvelę – tai puikus būdas pamokyti atsakomybės... 24-36 valandas“.

Tėvystės suteikiamos galimybės


Jonas Stewartas: „Tėvystė tiesiog nuostabi, nes galima ką nors sugadinti nuo pat pradžių“.

Dantukų fėja

Billas Haderis: „Mano septynmetė dukra Hannah neteko pieninio danties, atėjo dantukų fėja. Kitą dieną nufilmavome štai ką: „Ei, Hannah, atėjo dantukų fėja, kaip smagu“. Kreipiausi ir į mūsų keturmetę: „Pas sesę buvo atėjusi dantukų fėja“. O ji: „Kažkas buvo mūsų namuose?“. „Na mūsų namuose buvo dantukų fėja“. „Pala, kažkas buvo mano kambaryje? Kol miegojau? Ir jums čia atrodo normalu?“, – pasipiktino.

Patarimas tėvams

Robas Delaney: „Patarimas visiems tėvams: jei vaikas verkia be priežasties, į ausytę jam pašnibždėkite: tu dar net nenutuoki, kokie baisumai tavęs laukia užaugus“.

Dėmesio – kūdikis


Jasonas Sudeikis: „Jis visada ieško pavojų. Mes tik stengiamės, kad jis liktų gyvas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)