Julija Žižė šiuo metu išgyvena išties stebuklingą gyvenimo laikotarpį – prieš kelis mėnesius su vyru Laurynu Žižiu susilaukusi antrosios dukros Otilijos atvirauja apie pojūčius tapus dviejų mergaičių mama: „Manau, kad dar sunkiai suvokiu, kad mano svajonės pildosi, bet jaučiuosi labai laiminga. Nors dabar darbo kaip niekad daug, labiausiai rūpinuosi, kad visas dėmesys dukroms būtų paskirstytas vienodai, juk Lėja dar visai mažytė. Taip pat stengiuosi visur spėti, viską nuveikti, kad ir savęs nepamirščiau ir šeimą palepinčiau“.

Vaikų auginimas – geriausia sporto salė

Po antrosios dukrelės Otilijos gimimo praėjus vos keliems mėnesiams Julija jau žingsniavo podiumu dizainerės Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme ir paklausta, kas padėjo taip greitai sėkmingai susigrąžinti buvusias formas atskleidė: „Aš leidžiu sau atsigauti, leidžiu kūnui po gimdymo ramiai ir su meile grįžti į save. Vaikelis laikui bėgant viską išvalgo, visgi atiduodame po 500 kalorijų į parą. Kokia sporto salė kasdien tiek sudegins? Beje dviem vaikais rūpintis irgi geras kardio“.
Nors šiuo metu motinystė užima didžiąją laiko dalį, Julija niekada neatsisakė mėgstamų veiklų ir hobių bei atvirauja, kad ir šiuo metu ne tik rūpinasi šeima, bet taip pat dirba su prekinių ženklų komunikacija, dekoruoja vaikų šventes.

Motinystė gali būti stilinga

Ruošiantis motinystei viena svarbiausių užduočių – pasirūpinti naujagimiui skirtomis prekėmis: drabužėliais, žaislais, vežimėliu ir kitomis priemonėmis. Julija Žižė paklausta apie kraitelį Otiliją atviravo: „Auginant antrąjį vaiką yra visada lengviau, ne tik todėl, kad naujus pirkinius renkiesi vadovaudamasi įgyta motinystės patirtimi, bet taip pat, kad didelę dalį daiktų šeima jau turi nuo pirmojo vaikučio. Tad svarbiausias pirkinys Otilijai buvo tik naujas sniego baltumo vaikiškas vežimėlis.

„Renkantis šiuolaikišką vežimėlį man buvo svarbu, kad su juo galėčiau lengvai keliauti ne tik miesto gatvėmis, bet ir miško takeliais, o mažylė jaustųsi visada komfortiškai. Tad ypač vertinu vežimėlio saugumą, kompaktiškumą, patogų valdymą ir gera amortizaciją. Ir žinoma, labai vertinu išskirtinius vežimėlio dizainus, juk vaiko ratai vienas geriausių aksesuarų, su kuriuo mamos galės išlikti visada stilingos. Tai tas pats kaip turėti išskirtinę mašiną, į kurią daugelis atsisuka“, – mintimis dalinosi Julija Žižė.

Julija Žižė atskleidė, kad tapo naujausios limituotos vežimėlių kolekcijos „Aero Tutis x Agnė Kuzmickaitė“ ambasadore, kurios fotosesijoje įsiamžino su visa šeima, o vykusioje dizainerės Agnės Kuzmickaitės mados peržiūroje ant podiumo žingsniavo kartu su naujos kolekcijos vežimėliu, rašoma pranešime spaudai.

Julija Žižė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)