Ne tik šio karo. Visos šūdinai apverktinos Rusijos reicho būklės – su jo įsivaizduojamais lomonosovais ir kulibinais, nesugebančiais pagaminti net vinių ir A4 formato popieriaus, ir dar labiau įsivaizduojama kultūra, kuriai irgi „analogų nėra“.

Kremlius – tai ne tik fuhreris Putinas. Tai Moskovijos didieji kunigaikščiai ir carai. Ivanas Žiaurusis, Godunovas, Aleksejus Michailovičius, bolševikų gensekai Leninas, Stalinas, Brežnevas, Andropovas ir Černenka. Jų mumijos ir palaikai guli prie Kremliaus sienos. Rusų galvose vienodai didingai sutelpa ir bolševikų nužudytas caras, ir caro vaikų žudikai.

Paskutinį kartą Kremlių savi supleškino 1812 m. Feldmaršalas Kutuzovas po Borodino mūšio. Kiekvienas rusas beria atmintinai: Maskva sudeginta gaisrų, prancūzui buvo palikta.

Tada dar buvo galima suprasti – Napoleono raitija lipo ant kulnų.

Dabar iki pirmo Ukrainos tanko gal 600 km, o Kremlius jau dega.

Karo analitikai su sofos ekspertais penkta diena varžosi spėliodami, kieno dronai padegė Kremlių. Ukraina? Oi, negerai. Eskalacija. Patys rusai? Tarpusavio rietenos? Kaip keršys fuhreris? O juk nėra jokio skirtumo, kas padegė. Kremliaus gaisras, nepriklausomai nuo to, kieno buvo tie dronai, – blogas simbolinis ženklas reichui.
R. Valatka

GRU ir FSB agentai, dar neseniai NATO šalyse nebaudžiami sprogdinę amunicijos sandėlius ir nuodiję žmones novičioku, filmuoja degantį rashizmo irštvos kupolą. Geras vaizdelis.

Nepriklausomai nuo to, kas padegė Kremliaus kupolą su rashizmo vėliava, Rusijos reichui yra blogai. Jei tai Ukrainos darbas, kapeikos verta Putino išliaupsinta priešlėktuvinė gynyba.

Jei padegė patys, o greičiausiai taip ir buvo, nes ką tie du bičai ant Kremliaus kupolo padegimo momentu ropinėdami veikė, reicho padėtis dar šūdinesnė. Tam, kad trumpam sutelktų liaudį karui, Pu gauleiteriams nelieka nieko kaip tik padeginėti Kremlių. O ir kas iš to, kad padegei?

Ką pasakė Hitleris, 1933-iųjų vasario 27-ąją, kai užsiliepsnojo Reichstagas? „Tai – Dievo ženklas, – liepsnų fone kalbėjo Hitleris vicekancleriui F. von Papenui. – Manau, šitas gaisras – komunistų darbas, turime smogti šiems kenkėjams geležiniu kumščiu.“

Netrukus prezidentas Hindenburgas paskelbė dekretą, kuriuo panaikino žodžio ir spaudos laisves, įteisino telefonų pasiklausymą ir laiškų patikrą bei sustabdė Bavarijos autonomiją. Artimiausią naktį SS suėmė ir kankino 4 000 žmonių.

Putinas tai padarė seniai. Tikrasis Pu Reichstago gaisras buvo gyvenamųjų namų sprogdinimai Maskvoje, Riazanėje ir Volgodonske prieš 23 metus. Ką fuhreris Putinas pasakė po Kremliaus gaisro? Po Kremliaus padegimo Pu dingo kaip į vandenį. Fuhreris nebe tas.

Reichstago gaisras buvo Hitlerio kovos pradžia – ėjo pirmasis mėnuo kanclerio poste. Kremliaus gaisras žymi rashistų kelio aklavietę. Taip karikatūra skiriasi nuo originalo.

Pu išnaudojo jo mažame kūne užkoduotą blogio arsenalą. Nebeturi kuo gąsdinti net rusų. Susidėvėjęs ir lėkštas, o jo gauleiteriai – dar lėkštesni. Vieno kašės rinktinės trenerio terminais, reicho derinių pamakalavimai po Kremliaus gaisro – chrestomatiškai durni.

Kremlių padegė amerikonai, pastebimai kopijuodamas Hitlerį pezėjo ūsuotas fuhrerio pasakorius. Kažkuris reicho gubernatorių amerikonus apkaltino ir dėl to, kad jo srities pensininkams pabrango viešojo transporto bilietai, bet tie seniai to nesuprantantys.

Po Kremliaus gaisro Maskva pradėjo slopinti GPS signalus.

Reicho saugumo tarybos sekretorius, 4 žvaigždžių KGB-FSB generolas N.Patruševas atskleidė urbi et orbi, kodėl JAV siekia užgrobti Rusiją. Žmogus, artimas imperatoriui, t.y. pačiam Putinui, tvirtina, kad netrukus išsiverš miegantis Jeloustouno nacionalinio parko ugnikalnis, katras sunaikins visą Ameriką. Todėl anglosaksų elitas nori žūtbūt persikelti į Sibirą – saugiausią, pasak Patruševo, vietą planetoje.
R. Valatka

Automobiliuose iki pat Bulvaro ir Sodų žiedų nustojo veikti navigacija, su problemomis susidūrė fitneso centrai.

Per parą policija gavo per 200 budrių maskviečių pranešimų apie bepiločių skraidymo aparatų pasirodymą. Viena ponia siūlė valdžiai numušti Aušrinę ir dar vieną žvaigždutę, sužibusią reicho sostinės danguje, laikydama tuos dangaus kūnus bepilotėmis Ukrainos išperomis.

Kremliaus gaisrą lydi iliuminatų lygio pezėjimas. Ne giluminių orkų iš Zalupino-Zasransko. Aukščiausi reicho pareigūnai paistė tokius niekus, kad dyvas tik vienas – ką tokio gražaus Putino akyse kažkada įžvelgė prezidentas G.W.Bushas?

Reicho saugumo tarybos sekretorius, 4 žvaigždžių KGB-FSB generolas N.Patruševas atskleidė urbi et orbi, kodėl JAV siekia užgrobti Rusiją.

Žmogus, artimas imperatoriui, t.y. pačiam Putinui, tvirtina, kad netrukus išsiverš miegantis Jeloustouno nacionalinio parko ugnikalnis, katras sunaikins visą Ameriką. Todėl anglosaksų elitas ir nori žūtbūt persikelti į Sibirą – saugiausią, pasak Patruševo, vietą planetoje.

Ta proga Valstybės dūmos deputatas jedinorosas V.Milonovas, beje, baigęs tą pačią Sankt Peterburgo Dvasinę akademiją kaip ir mūsų poetas V.Mykolaitis-Putinas, ragino pasiųsti diversinę grupę į Izraelį, kad ta pagrobtų pašaipūną M.Galkiną. Pargabenti į reichą ir išplakti rykštėmis Raudonojoje aikštėje.

Kitas Dūmos išminčius, fiziką studijavęs Ukrainos išdavikas A.Vassermanas pasiūlė su dronais kovoti išdalijant policijai žiūronus ir tinklus nuo varnėnų. Daug tinklų.

Bet praktiškiausias pasiūlymas priklauso Dūmos žirinovskininkui A.Žuravliovui. Tas reicho vyras reikalauja tučtuojau suformuoti Karinių oro pajėgų kovinių erelių eskadrilę (su koviniais uodais tegu ukrainiečiai terliojasi) numušinėti Ukrainos dronams.

Čia nebeišlaikė propagandono A.Gaspariano nervai: bl…jie ornitologus pajungė. Kokie ereliai, joptvajum... Ar jūs ten kokių smegenų turit? Kaip jus tėvas su mama pradėjo, šiukšlės?

Jeigu taip, tai nu i nafik, numojo ranka Putino virėjas Prigožinas.

Puolimo laukimas ištampo priešo nervus labiau nei pats puolimas. Posakis priskiriamas Vokietijos suvienytojui Bismarckui. Net jei Bismarckas taip nesakė, reicho situacijos po Kremliaus gaisro tiksliau neapibrėžti.
R. Valatka

Nors propagandos šefė M.Simonian prašė jo neiti atbulom. Bet tas vis ėjo. Ir ne tik jis. Ukrainos puolimas dar neprasidėjo, o iš okupuotų Ukrainos sričių jau ėjo evakuacijos karavanai su skalbiankėmis.

Taip sutapo, kad artėjanti Pobiedobiesijos diena bus komiškiausia per visą istoriją nuo 1965-ųjų, kai pobiedobiesija tik prasidėjo. Nors ir taip jau gerą dešimtmetį humorą garantuodavo vaizdeliai, kaip 1939-aisiais gimusieji didžiojo tėvynės karo „veteranai“ barškindami internete pirktomis geležėlėmis rimtu feisu dalydavosi karo žygdarbiais.

Tiesa, rusų humoras ėjo paraleliai. Kai prieš metus ukrainiečiai išsižiojo apie Chersono atvadavimą, rusai labai juokėsi. Kai Ukraina pradėjo puolimą prie Balaklijos, rusai juokėsi ir laukė saviškių kontrsmūgio. Kai Ukraina atgavo Chersoną, rusai sarkastiškai liepė palaukti jų žiemos puolimo. Tik dabar, kai ukrainiečiai kalba apie Krymo išvadavimą, nebesijuokia rusai.

Rusijos miestus arti karo zonos užliejo diversijų lavina. Dega amunicijos sandėliai, naftos bazės ir kareivinės. Briansko srityje dronas sudegino krovininį lėktuvą „Аn-124 Ruslan“. Už 70 mln. eurų.

Rusija neįgali tokių pasigaminti.

Krymo tiltas uždaromas. Į Krymą įvažiuoti tik su leidimais.

„Nemirtingojo pulko“ nebus. Pobiedobiesijos paradų niekur, išskyrus Maskvą ir Sankt Peterburgą, nebus. O ir Maskvoje pirmąkart paradas tik su Putino konservais. Tradicinio Pobedobiesijos baliaus Kremliuje irgi nebus. Fuhreris liūdi. Bijo gyvas net pasirodyti. Dronai, dronai.

Kasdieniai tarsi nedideli, bet tokie nemalonūs dūriai adata į reicho raumenis. Be materialinių armijos nuostolių, dar bjauresni psichologiniai. Centimetras po centimetro drasko propagandos tapomą viską matančio kieto reicho fuhrerio portretą. Ukrainos diversinės grupės sėja chaosą kariuomenėje ir užnugaryje, o svarbiausia Kremliaus valdymo sistemoje.

Puolimo laukimas ištampo priešo nervus labiau nei pats puolimas. Posakis priskiriamas Vokietijos suvienytojui Bismarckui. Net jei Bismarckas taip nesakė, reicho situacijos po Kremliaus gaisro tiksliau neapibrėžti.

Ukrainiečiai ateina atidunda. Ne šturmuoti. Ateina p**dinti jūsų, rashistai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)