Tokia Voltero dvasia galėjo išsireikšti Vilniaus miesto meras. Tačiau liberalas Remigijus Šimašius priėmė neliberalų sprendimą – neišdavė leidimo naujam Šeimos gynimo maršo organizatorių birželio viduryje planuotam trijų dienų mitingui prie valstybės institucijų.

Čia padarysiu dvi išlygas. Pirma, tokį sprendimą formaliai priėmė ne vienasmeniškai meras, bet Vilniaus savivaldybė. Antra, leidimas neišduotas dėl Covid-19, nors, gerėjant epidemiologinei situacijai, savivaldybė reikėjo eiti ne draudimų, o reguliavimo keliu – nustatyti reikalavimus, kurių turi laikytis planuoto mitingo dalyviai.

Bet! Pabrėždamas būtinumą užtikrinti konstitucinę mitingų laisvę, nuosekliai kritikuosiu Šeimos gynimo mitinguose propaguojamas pseudovertybes, kurios kėsinasi į kitų žmonių teises ir laisves.

Juolab, kad Šeimos maršo dalyviai kovoja ne su realiomis, o jų pačių vaizduotės pagimdytomis seksualinio išsigimimo grėsmėmis. Siekdamas parodyti, kokia Kremliui būdinga neapykanta ir netolerancija atsiduoda šios realiai neegzistuojančios grėsmės, užduosiu vieną kitą retorinį klausimą.

Ar Lietuvą užplūdo Conchitos Wurst tipo barzdotos moterys ir vyrai ryškiai dažytomis lūpomis, avintys špilkas? Ar visur, kur įmanoma, vyksta seksualinių iškrypėlių orgijos? Ar homoseksualai tuokiasi bažnyčiose ir pagal savo sugedimo laipsnį įsivaikina berniukus ar mergaites? Ar jie rengia homoseksualių partnerių maršus prieš esą iškrypusias tradicines šeimas?

Ne, bet neduok Dieve, kad tai įvyktų, būtina laiku užkirsti kelią juodam ateities įvykių scenarijui. Štai būtent tokia logika ir vadovaujasi šaunieji Šeimos gynimo maršai, kurie siekia atvesti į protą esą geometrine progresija augančią gėjų, lesbiečių ir translyčių koloniją bei neleisti, kad Marijos žemė virstų Sodoma ir Gomora.

Kiekvienam savo. Tą kūno vietą, kuri žemiau nugaros, tautietis atsuko į dvasiškai ligotas valstybes, pvz., Daniją ar Suomiją, įteisinusias vienos lyties asmenų santuokas, o veidu atsisuko į skaisčią Putino saulę. Tą saulę, po kuria tarpsta neišsenkami dvasiniai žmonijos klodai ir skleidžiasi įspūdingos, krauju ir lavonais patręštos Piktybės gėlės.

Kadangi niekas nepaneigė tiesos, jog geriausia gynyba yra puolimas, Rusija priversta pulti. Nepaisant to, ji išlieka šventąja – ne okupuoja ir aneksuoja teritorijas, o priima jas į savo brolišką glėbį.

Kaip danguje, taip ir žemėje, Lietuvoje taip, kaip Rusijoje. Išties, Rusiją – paskutinį civilizacijos bastioną, puoselėjantį tikrąsias krikščioniškas vertybes – nuožmiai puola supuvę Vakarai. Kadangi niekas nepaneigė tiesos, jog geriausia gynyba yra puolimas, Rusija priversta pulti. Nepaisant to, ji išlieka šventąja – ne okupuoja ir aneksuoja teritorijas, o priima jas į savo brolišką glėbį.

Naivus žmogus gali sakyti: jeigu šeimų maršo metu, koks tovariščius mojuoja Rusijos vėliava, tai yra ekscesas ar provokacija. Ne, gerbiamieji, nei viena, nei kita. Tiesa ta, kad Kremliaus dvasia nusileido tarp jūsų, užvaldė jūsų protus ir jausmus. To nereikia gėdytis, tai puiku, nes jūs pagaliau suvokėte elementarią tiesą – geriausia šeimos vertybių gynyba yra puolimas.

Tradicinės šeimos Lietuvoje niekas nepuola ir nesikėsina pulti? Viešpatie, atleisk tam, kas taip kalba, nes jis nesuvokia, ką kalba! Išties, ar laikas gintis bus tuomet, kai atvėrus šliuzus supuvusių Vakarų ideologijai, Lietuvą užplūs vyriškos moterys ir moteriški vyrai, kai jūs ir jūsų vaikai bijos pasinaudoti nežinia kokios lyties būtybių užimtu viešuoju tualetu?

Kadangi tokie laikai yra ne už kalnų, tai delsti negalima, veikti reikia čia ir dabar. Kai gatvėje dažniau prasilenksi su conchitomis nei su normaliomis moterimis, o parkų suoliukus masiškai okupuos laukinėje ekstazėje gašliai susipynusios gėjų ar lesbiečių porelės, traukinys jau bus nuvažiavęs. Tradicinės šeimos vertybės bus išniekintos, vaikai psichiškai traumuoti ir moraliai demoralizuoti.

Neatsakingas žmogus pasakys, esą spalvos čia sutirštintos, o priešai išgalvoti? Nepasiduokite pigiai demagogijai. Vėlgi prisiminkite šventąją Rusiją. Reikėjo okupuoti, atsiprašau, grąžinti į gimtąjį uostą – Krymą, Kremlius visiškai pagrįstai pareiškė, kad prakeikti Ukrainos nacistai būtų surengę kruvinas rusų skerdynes. Jeigu ne mandagūs žalieji žmogeliukai, žinoma.

Akivaizdu, jie naktimis nemiega regzdami baisius planus. kaip pradėti lemiamą puolimą prieš pamatines krikščioniškas vertybes, prieš pagrindinę visuomenės ląstelę – vyro ir moters sąjunga grindžiamą šeimą.

O kas jums trukdo atsižvelgiant į sektiną Kremliaus pavyzdį pareikšti, kad jeigu ne didieji šeimų maršai, tai Lietuvą būtų užvaldę seksualiniai iškrypėliai?

Akivaizdu, jie naktimis nemiega regzdami baisius planus. kaip pradėti lemiamą puolimą prieš pamatines krikščioniškas vertybes, prieš pagrindinę visuomenės ląstelę – vyro ir moters sąjunga grindžiamą šeimą.

Niekada neiškrypkite iš doros ir tiesos kelio. Tūkstantį ir vieną kartą kartokite šventą mantrą apie tradicines šeimos vertybes ir kaltinkite tuos iškrypėlius, kurie jas agresyviai puola. Nesileiskite išmušami iš vėžių kvailų argumentų, esą niekas jūsų nepuola, o jūs patys save mušate ir patys rėkiate. Elkitės tarsi gabūs ir ištikimi Kremliaus mokiniai, kokiais iš esmės ir esate.

Nepailsdami kartokite, kad šiukštu nevalia kėsintis į Konstitucijos 38 straipsnį, kuris įtvirtina, jog šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas (1 d.), jog santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu (3 d.), o ne laisvu vyro ir vyro arba moters ir moters sutarimu.

Supraskite šį straipsnį pažodžiui ir bet kokį kitokį jo interpretavimą laikykite iškreiptu Konstitucijos prievartavimu.

Su pasibjaurėjimu ir gilia panieka atmeskite Konstitucinio Teismo išaiškinimą, pagal kurį šeimos samprata grindžiama šeimos narių tarpusavio atsakomybe, supratimu, emociniu prieraišumu, pagalba ir panašiais ryšiais bei savanorišku apsisprendimu priimti tam tikras teises ir pareigas.

Giliai atsikrenkštę, spjaukite į tokius liguistus ir pavojingus išvedžiojimus. Neleiskite suklaidinami įtaigiai skambančio, bet išties klastingo KT argumento, jog lemiamą vaidmenį vaidina minėtų santykių turinys, o šių santykių išraiškos forma konstitucinės šeimos sampratai reikšmės neturi.

Kaip vis dėlto įžūliai ir ciniškai Konstitucinis Teismas prakišo Trojos arklį – supuvusių Vakarų supuvusią moralę. Ar yra reikalas aiškinti, kad Putino Rusija, į kuriuos lygiuojasi šeimos maršo dalyviai, vadovaujasi iš esmės kita, sveika morale.

Neturi!? Kaip vis dėlto įžūliai ir ciniškai Konstitucinis Teismas prakišo Trojos arklį – supuvusių Vakarų supuvusią moralę. Ar yra reikalas aiškinti, kad Putino Rusija, į kuriuos lygiuojasi šeimos maršo dalyviai, vadovaujasi iš esmės kita, sveika morale. Jos principas paprastas – jeigu vienas homoseksualas pakels ranką prieš kitą, tai aišku – homikas homiką muša.

Kitaip yra su rusiška šeima, kuri pagrįstai teigia: jeigu muša, reiškia, myli. Kadangi lietuviška šeima nėra smarkiai nutolusi nuo rusiškos, tai kuo daugiau meilės įrodymų vyras pateikia žmonai, tuo garsiau galima trimituoti apie šeimos vertybes. O jeigu vyras ar žmona nukrypsta „į kairę“, tai čia tiesiog kvalifikacijos kėlimas, o ne ištvirkimas ir paleistuvystė kaip homoseksualų atveju.

Kokia vis dėlto žiauri likimo ironija! Beginklė tauta narsiai stovėjo prieš iki dantų ginkluotas bolševikų ordas, o dabartiniu metu Šeimos gynimo maršai nusilenkė prieš, atsiprašant, „švelniąją“ Rusijos jėgą – netoleranciją ir neapykantą netradicinės seksualinės orientacijos asmenims.

Gerbiamieji, belieka vykdyti šią kilnią misiją su Rusijos vėliava, kuria iki šiol tik droviai ir nedrąsiai mojavote. Pakelkite šią vėliavą išdidžiai! Pirmyn, draugai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)