Bet dabar, kai 2020-ųjų krizė jau stuksena savo dalgiu mums į langus, sunkmetį užuodžia ne tik mano skaitytojai, bet ir mano piniginė. Todėl, bandydamas sudurti galą su galu, grįžtu prie senojo amato ir pateikiu jums 2020-ųjų horoskopą žuvims (norinčių gauti individualų horoskopą kviečiu kreiptis per mano „Twitter“ paskyrą).

„Kodėl būtent žuvims?“ – bandote manęs klausti komentaruose. Neklauskite. Atsakau: nes žuvys yra svarbiausias zodiako ženklas. Kaip seksis žuvims, taip ir mums visiems seksis.

Paskutinį kartą atgimusi Kovo 11-ąją (zodiako ženklas – žuvys), Lietuva su nekantrumu ir didele baime laukia 30-ojo gimtadienio. Mano mielosios skaitytojos puikiai atsimena (nors verčiau pamirštų) tą jausmą, kai tau 29-eri ir viskas yra, kaip čia pasakius, baisu: dar neištekėjau ir, matyt, po gimtadienio jau tikrai nebepavyks, jau ištekėjau ir vaikai lipa ant galvos (nežinau, kada paskutinį kartą išsimiegojau), darbas nepatinka, darbo nėra, ar tai išvis darbas ir t. t. Visoms pažįstamas jausmas. Gali būti, kad panašiai jaučiasi Lietuva. Tiesą pasakius, man atrodo, kad ji nuolat taip jaučiasi.

Tačiau kol kas neskubėkime jaudintis. Verčiau pažvelkime atidžiai į žvaigždes. Jos mums aiškiai rodo, ko galime tikėtis šiais metais ir kaip turėtume elgtis. Kas nesupranta, tam aš padėsiu pamatyti ir suprasti. Žemiau pateikiu svarbiausias detales.

Žuvims 2020-ieji bus pokyčių metai. Žuvys šiemet neišvengs didelių sukrėtimų. Tai nereiškia, kad metai būtinai visoms žuvims bus blogi. Ne visoms. Tik daugeliui. Juk kiekvienoje krizėje galima įžvelgti ne vieną galimybę.

2020-ieji bus kaip tik tokie. Vieni patirs didžiausius likimo smūgius gyvenime ir su naujais iššūkiais tvarkysis labai sunkiai. Kitiems gi 2020-ieji bus nepamirštamų laimėjimų metai, tačiau niekas nebus patiekta ant lėkštutės už dyką. Dėl sėkmės reikės nemažai pasistengti ir nevengti (protingos) rizikos.
Žuvims 2020-ieji bus pokyčių metai. Žuvys šiemet neišvengs didelių sukrėtimų. Tai nereiškia, kad metai būtinai visoms žuvims bus blogi. Ne visoms. Tik daugeliui. Juk kiekvienoje krizėje galima įžvelgti ne vieną galimybę.
Tomas Sinickis

Likę du žiemos mėnesiai bus skirtingi. Sausis bus gana ramus. Tačiau vasarį ramų ežero vandenį gali pradėti drumsti žinios iš užsienio. Tikėtina, kad intensyvės bendravimas su giminaičiais, o pavasarį tikėtina sulaukti jų pagalbos prašymo. Galimos bendros nekilnojamojo turto paieškos. Kai kurios žuvys įžvelgs galimybę užsidirbti ne vien iš giminaičių, bet ir jų draugų bei pažįstamų.

Pavasaris bus ramus, tačiau kai kurioms žuvims tai bus tyla prieš audrą. Galimai kils įtampa darbe. Žuvų bendradarbiams tai nepatiks. Daugės vidinių konfliktų dėl smulkmenų.

Bus svarbu išlikti ramiems ir pasistengti nesipykti su vadovybe, kurią kaltins vis daugiau darbuotojų. Tuo metu vadovybė badys pirštais į išorinius veiksnius: mokesčius, vokiečius, anglus. Atminkite, kad pokyčių neišvengs niekas, o laimėt galės tik gudriausi. Todėl bus ypač svarbu palaikyti gerus santykius su vadovais. Kai kurios žuvys susigundys apsidrausti pasitelkdamos šantažą, kas yra rizikinga ir nepatartina.

Vasaros pradžia žuvims bus nervinga. Tikėtina, kad birželio pabaigoje žuvys išlaidaus pramogoms, kurios nepateisins lūkesčių. Tuo pat metu galimi nemalonūs konfliktai su kaimynais, teisėsauga. Šiuo metu žuvys dėl savo nesėkmių bus linkusios kaltinti kitus. Neverta. Geriau šią energiją išnaudoti savianalizei ir įžvelgti šioje situacijoje progą pakeisti gyvenimą, patobulėti, versti naują puslapį. Šiuo laikotarpiu patartina vengti lažybų, azartinių lošimų, mat žuvys bus linkusios prisiimti per didelę riziką. Nusivylimo tikimybė – ypač didelė.

Liepos pabaiga ir rugpjūčio pirmoji pusė – tai meilės laikotarpis. Tikimybė surasti naują simpatiją yra labai didelė. Tai gali būti kita žuvis, nors nebūtinai gimusi po žuvų ženklu. Susižavėjimas bus stiprus, tačiau trumpalaikis. Vargu, ar pavyks užmegzti ilgalaikius santykius, nors romano atminimą bus bandoma įamžinti.
Žuvys atsidurs kryžkelėje ir turės spręsti, kokiu keliu žygiuoti artimiausius 3–4 metus. Galimi įvairūs sukrėtimai ir netikėti likimo vingiai: skyrybos, naujų santykių užmezgimas, buvusio sutuoktinio sugrįžimas į jūsų kasdienybę, darbo keitimas, gyvenamosios vietos pokyčiai, emigracija ir pan.
Tomas Sinickis

Ruduo bus kupinas vidinių konfliktų. Šiuo laikotarpiu, ypač spalį, būtina susitvarkyti su emocijomis, nepasiduoti išorės – giminių, draugų, net žiniasklaidos – spaudimui. Žuvys atsidurs kryžkelėje ir turės spręsti, kokiu keliu žygiuoti artimiausius 3–4 metus. Galimi įvairūs sukrėtimai ir netikėti likimo vingiai: skyrybos, naujų santykių užmezgimas, buvusio sutuoktinio sugrįžimas į jūsų kasdienybę, darbo keitimas, gyvenamosios vietos pokyčiai, emigracija ir pan. Nuo pasirinkto kelio priklausys ne tik jūsų, bet ir jūsų artimųjų likimas netolimoje ateityje. Ypač svarbu išlikti blaivaus proto ir viską atidžiai pasverti. Deja, daugeliui žuvų to padaryti nepavyks. Todėl tikėtina, kad jau 2021-aisiais žuvys norės viską pakeisti, sugrįžti atgal ir pasirinkti kitą kelią.

Mažai tikėtina, kad žuvys šiemet įsigys nekilnojamojo turto. Žvaigždės sako, jog naujienų apie brangstančius butus nemažės. Todėl žuvys, patyrusios ne vieną finansinį šoką, tikriausiai nekilnojamojo turto įsigijimo planų atsisakys.

Žvaigždės pataria išlikti taupiems, neišlaidauti, rūpintis sveikata.

Laiminga spalva – ruda, skaičius – 1. Nelaiminga spalva – žalia, skaičius – 7.