Putino salietros dievui Kantorui ir kitiems baltų-slavų dievams turėtų patikti.

Regis, ir trūksta tiek nedaug. Seimo frakcija vieninga kaip niekad. Žemės grobimo ir kadencijų dievai palankūs kaip niekad.
Socialdemokratų partija susidaužė pati. Liberalų sąjūdį sudaužė Masiulio dėžutė. Ko nesudaužė dėžutė, pribaigs ilgas teismo procesas. O „tvarkdariai“ su „darbiečiais“ gali sau likti. Kaip partiniai eunuchai. Kaip Žirinovskis su Ziuganovu prie Putino. Yra jie ar ne – koks skirtumas.

Dar vienas Seimo NSGK tyrimas, ir jau pleška čirška ant Naisių pilkapio laužo abu Landsbergiai ir Kubyyylius, Šimonytė ir Juknevičienė. O pačiame laužo viršuje iš tolo ant visos Lietuvos šviesia galvele liepsnodama arimus apšviečia Nekaltoji konservatorių mergelė Prezidentė.
Rimvydas Valatka

Dar vienas Seimo NSGK tyrimas, ir jau pleška čirška ant Naisių pilkapio laužo abu Landsbergiai ir Kubyyylius, Šimonytė ir Juknevičienė. O pačiame laužo viršuje iš tolo ant visos Lietuvos šviesia galvele liepsnodama arimus apšviečia Nekaltoji konservatorių mergelė Prezidentė.

Valstiečių krivių krivaičiui niežti vaizduotę. Sudegins konservatorius ir Prezidentę, ir Naisių bulvės vėl žydės. Gal net vaidilutė Greta nuo Amato kalno sugrįš į Seimo pilį? Ilgai ir laimingai gyventi.

Su ta žinia – Kafkos plunksnos verto personažo Bako vaikštynės po klonius, po kaimus. Papasakos žmonėms, kokie baisūs pacukai tie konservatoriai.

Dar ir griežtas įspėjimas partijos vidaus priešams – antausis Seimo Pranckiečiui. Kelintas jau iš eilės? Šįkart – už krivių krivaičiui taip reikalingų Sąjūdžio mumijų pašiepimą. Iš politinės dulkės į Seimo pirmininkus kilai, į dulkes pavirsi. Širinskienė tebus už vadovą?

Kokia prasmė Karbauskiui deginti paskutinius politinius oponentus? Tiems, kurie bent kiek išmano politinę aritmetiką, ir be apklausų aišku, kad konservatoriai, be stiprių liberalų ir dar bent vienos partijos, į valdžią niekada nesugrįš. Kam naikinti tokį patogų priešininką? Ant kurio gali pastipusius šunis karti net ir po dešimties metų.

Ar nutuokia Karbauskis, kad ta pati tauta, kuri dabar klausosi žygūno Bako ir Karbauskio stebuklinių pasakų apie prarastus ir išieškomus milijardus, nelikus atpirkimo ožio, šunis sukabins ant jo paties? Suvis nebeaišku, kam deginti Prezidentę? Kuri pati be jokių laužų tuoj nulips nuo politinės scenos.

Tokie klausimai kyla mąstant logiškai. Uzurpatoriai mąsto kitaip. Iš vaikystės ir kitų kompleksų kylantis nesaugumo jausmas, sukryžmintas su neapykanta „priešams“, sprogdina juos iš vidaus. Veda šunkeliu, kurio gale tarp dviejų nudžiūvusių pušų pakabintas tablo šviečia vaiskiau už Saulę: „Aš esu visiškai teisus dėl visko ir visada!“

Į autoritarizmą linkusius žmones valdo įkyrios idėjos. Antai Hitlerio Vokietijoje iki paskutinių karo dienų ešelonai su į mirties stovyklas gabenamais žydais turėjo pirmenybę prieš traukinius su Vermachto kareiviais, tankais ir kita amunicija. Sunaikinti žydus Hitleriui buvo svarbiau nei neprakišti karo.
Rimvydas Valatka
Kad ir kaip tai kai kam nepatiks, bet Karbauskis yra panašus į „niekada neklystančią“ Prezidentę, kurią nori sunaikinti. Kuo? Arba visi paklūsta jų valiai, arba šakės tiems, kurie nepaklūsta!

VSD vadas Grina kartą nepakluso Jos valiai, ir liko be valstybinio darbo. Kaip ir buvo sakyta. Gen. prokuroras Valantinas pakluso. Užtat ramiai sau teisėjauja. Prezidentė pabrėžtinai nesusitinka ir nesikalba su „blogiečiais“. Karbauskis skelbiasi neisiąs daugiau pas „blogietę“ Prezidentę.

Į autoritarizmą linkusius žmones valdo įkyrios idėjos. Antai Hitlerio Vokietijoje iki paskutinių karo dienų ešelonai su į mirties stovyklas gabenamais žydais turėjo pirmenybę prieš traukinius su Vermachto kareiviais, tankais ir kita amunicija. Sunaikinti visus žydus Hitleriui buvo svarbiau nei neprakišti karo.

Jau vien šis palyginimas sveiko proto nepraradusius Karbauskio mylėtojus ir bendražygius turėtų atšaldyti. Stebėkite jo elgesį – Kultūros komiteto pirmininkas retai būna racionalus. Šviežiausias jo bzichas: „Aš noriu pasakyti viena – aš esu realiai persekiojamas sistemos, ir klausimas yra, dėl ko.“

Greit dveji metai, kaip Karbauskis pats vadovauja sistemai. Net Prezidentė nedrįsta paraginti Muitinę patikrinti Karbauskio koncerno į Lietuvą antidempingo kainomis varomus ešelonus su Putino salietra, o jis tik išpučia akis: mane persekioja!

Kaip jūs ten vadinate už akių žmogų, kuris ima rimtu veidu dėstyti, kad jis pats save persekioja?

Apskritai reikia pasakyti, kad Karbauskis, vykdydamas misiją nuskinti konservatorius, daugiau pasiektų palikdamas juos ramybėje, nei ragindamas sumušti kaip paskutinius kryžiuočius. Konservatoriai patys išsiskabytų. O dabar reikia nepamiršti, kad lietuvių tauta gailestinga. Ji gailisi mušamų. Net jei tai konservatoriai.

O tuo metu Skvernelis zovada per Seimą baltais reformų arkliais lekia. Kokia Skvernelio misija? Palikti mus visus be kelnių.

Automobilių mokestis bus įvestas visiems ratų turėtojams. Išskyrus kelis šimtus tokių tipų, kaip Karbauskis, kuris važinėja traktorių lenkiančiu „Cadillac Escalade“ su 6,2 litro tūrio varikliu, ir ratus keičia dažniau nei jo kumečiai – kojines.

Ar pats MP bent žino, kad joks bankas lietuviui po 65-erių neduos lizingo naujam automobiliui? Net labai norinčiam neteršti gamtos. Niekada neduodavo. Bet dar labiau neduos po to, kai Skvernelio „reforma“ sujauks pensijų sistemą ir nacionalizuos įmokas privačioms pensijoms.
Rimvydas Valatka
O kas daugiau teršia Lietuvą – 6,2 l naujas kadilakas, nuvažiuojantis per metus 30 000 km, ar surūdijęs 75-erių senjoro golfukas, šiaip ne taip nuriedantis 1 500 km?

Ar pats MP bent žino, kad joks bankas lietuviui po 65-erių neduos lizingo naujam automobiliui? Net labai norinčiam neteršti gamtos. Niekada neduodavo. Bet dar labiau neduos po to, kai Skvernelio „reforma“ sujauks pensijų sistemą ir nacionalizuos įmokas privačioms pensijoms.

Net Karbauskio karvė ima atrajoti, kad mokytojai, pervesti į etatinį lažą, miestelių mokyklose už etatą užsiiminės pseudoveikla, o didmiesčiuose turės dirbti realiai už tiek, kiek miestelių mokytojai gauna tik imituodami darbą.

Didžiausios finansų ir verslo unijos laiške Seimui perspėja dėl skubotos pensijų reformos ir prašo prieš priimant žalingus sprendimus bent jau neskubant juos aptarti. Viešojo sektoriaus profsąjungos prašo: stabdykit arklius dėl mokesčių ir pensijų. Opozicija: pristabdykit arklius dėl visų pseudoreformų, apsvarstykim, juk ne vieną dieną po to pagal tai visiems gyventi.

Ką į tai Skvernelis, Karbauskis ir jų rikiai beigi vaidilutės?
Kaip gali ką išgirsti Skvernelis – lėkdamas zovada ant baltų arklių? O Seimo valstietija „kairina“ Skvernelio „reformą“ taip įnirtingai, kad silpnesnio proto vaidilutės ir pačios nebesusigaudo savo vierchų pataisų kiekyje. Paties Karbauskio pataisas praverčia.

„Kai mūsų žemę laimins Popiežius, o padangę sudrebins Dainų šventė, mes kiekvienas būsime Lietuva“, lyg kokia Saliamutė metinio pranešimo galą ir mūsų ateitį sueiliavo Prezidentė.

Really?

Jau greičiau šūkausim kaip apsėstas Karbauskis – mes visi esam Lietuva, kuri visus mus, t.y., mes patys save, persekioja, ir nežinia, dėl ko. O Karbauskis kurstys baltų religijos aukojimo laužą. Ant kurio keps konservatorių – krikščionių demokratų sirloinai. Ir pakvies jis Šv. Tėvą pašventinti šv. ugnį bei mūsų kelnių kalną kaip prakurą. Ekumeniškai susikibus už rankų su krivių krivaičiu.