Neabejokim, Hamburge šie, tariamai, tolimi tarpkontinentiniai hamburgeriai netaps pirmuoju patiekalu, nors turėtų. Į prarają žiūrėti mat nesmagu, tūlam pristinga nervų. O vaizdelis kaip reikiant.

Viena ištobulinto komunizmo šalis, dengiama kitų dviejų kaip parankinė „šestiorka“, svaigte svaigsta nuo savo didžiagalybės naikinti ir sunaikinti normalesnį pasaulį. Juk pakaks tik pradėti branduolinį karą.

Tokio globalaus šantažo, užmaišyto su atvira beprotybe, dar nebuvo. Net JAV tik beskėsčioja rankomis; tikriausiai, ieškos kapituliacijos būdų. Taip sprogsta Amerikos gražintinos didybės mitas – ė, jie net Šiaurės Korėjai (ŠK) nieko negali padaryti! Nuo sankcijų dengiam savo vetais. Tam išsiauginom paralyžiuotą JTO. Burbulo kiurdymo tikslą išpuoselėjo ir toliau globoja Kremliaus strategai, ir patiekalas štai serviruotas tiksliai pagal tvarkaraštį – būtent Hamburgo stalui.

– Ak, didžiųjų susitikimas neparuoštas! Hamburgeriai neiškepę!

– Priešingai, puikiai paruošta!

Nebesipūskit, jankiai, sako išmoningasis štabas ŠK ligonių lūpomis.

– Jei neišlaikys jūsų nervai, abi Korėjos nueis pelenais, nedidelis nuostolis, o suzmeksit ir jūs (trinsim rankutes) ir dar liksit kalti dėl milijonų azijiečių žūties (visi prisimins Hirošimą). Juk viskas leista, patys leidote žudyti dujomis sirų vaikus, netesėjote žodžio.

Dabar jie žudomi toliau, ir jau nieko. Dujininkų kadrai, koks nors Assado „berkutas“, deramai sovietiškai išauklėti. O nūnai per ŠK projektą pakišot viso pasaulio vaikus. Atminty kyla Stalino svajotoji hibridų armija – vilna apžėlusiais veidais, bet su milijonu kalašnikovų negailestingose letenose.

Turėjo tam rastis masinės zootechninės laboratorijos, kur vargšės didvyrės rusų kolūkietės būtų vaisinamos orangutangų sperma. Turėjo vadas polėkio! Slaptos programos brandą stabdė laiko faktorius, reikia greičiau. Europa laukia. Bet į pagalbą atėjo medijos, kisieliaus televizija. Ir visai paprasti komunistiniai ŠK vaikų darželiai, tenykštė „junarmija“, kur jau nuo mažumės proto hibridai ugdomi su liepsninga svajone „užmušti bent vieną amerikietį“ (iš ŠK vaikų apklausų).

Kai smūgiais bus jau pasikeista – įskaitant ŠK branduolinį – politologų chorai kalbės apie neregėtą nusikaltimą žmoniškumui. O pačios pragaro mašinos Azijos rytuose konstravimas bei dengimas parinkus ŠK poligoną – ar ne nusikaltimas? Vieni darė, kiti leido.

Toks ir vaikų auginimas be meilės, tad nežmoniškumui, kurio vaisiai noksta visur.