Dujos ir verslo reikalai tampa svarbiausia vertybe, pamirštant visa tai, dėl ko Europos Sąjunga (ES) buvo sukurta.

ES esmė gerai atspindima vėliavoje – jos kūrėjai įprasmino Šv. Mergelės Marijos nimbą, kuris simbolizuoja ES krikščioniškas vertybes. Būtent iš krikščioniškųjų vertybių išplaukia visas kitas mūsų supratimas apie žmogaus teises ar orumą ir daugelis pamatinių ES veikiančių principų. Tenka tik apgailestauti, kad pastarąjį dešimtmetį labai aktyviai buvo mėginama sugriauti ES tvirtybės pamatus. Tai persiduoda ir Lietuvai.

Jei jau diskutuojame apie tai, kad būtina stiprinti Lietuvos kariuomenę, Šaulių sąjungą, kitas šalies saugumu besirūpinančias visuomenines organizacijas, daugiau skirti lėšų krašto apsaugai, ginkluotei (ko tikrai reikia), tačiau dažnai pamirštama, kad už viso to – gyvi žmonės, gimstantys šeimoje. Mūsų tradicinė lietuviška šeima išgyveno carinę, sovietinę okupaciją, nes Tėvynę gynė žmonės su šautuvais ar automatais. Be žmonių iš ginklų nebūtų buvę jokios naudos.

Pastaruoju metu matome suagresyvėjusią kai kurių esą žmogaus teises ginančių organizacijų veiklą, kurios iš esmės gina tik gėjų teises arba radikalių feminisčių idėjas. Tačiau šios organizacijos išties mus atakuoja mirties ideologija. Išmirs tauta, nebeliks ir pasipriešinimo.

Apibendrinant radikaliųjų homoseksualų ir feminisčių fronto dalies deklaruojamas idėjas, išskirčiau keletą punktų:

Šeimas reikia suskaidyti, kad vyras ir moteris turėtų kuo mažiau įsipareigojimų vienas kitam.

Vaikus siekiama atiduoti auginti ir auklėti vietoje vyro tėčio ir mamos moters dviem savo tapatybės nerandantiems vyrukams ar moteriškėms, o gal dar kokiam nors neaiškesniam dariniui.
Vaikus reikia palengvintai atimti iš šeimų, manant, kad valdininkai geriau pasirūpins mūsų vaikais nei pačios šeimos.

Pareigos šeimoje turėtų būti išplaunamos arba sutapatinamos. Vyro ir moters vaidmenys šeimoje turi būti suplakami į neaiškių pareigų kratinį.

Moteris, palaikančias tradicinės šeimos sampratą, pasiaukojančias šeimai reikia apšaukti atsilikėlėmis, nemoderniomis, radikalių feminisčių lūpomis sakant, kad visa tai, ką jos duoda šeimai, yra atgyvena ir jokiu būdu – ne sektinas pavyzdys. Norima paversti moterį kažkuo kitu, o ne tuo, dėl ko mes ja žavimės ir dėl ko mes ją gerbiame.

Norima išplauti mūsų motinų paveikslą ir vietoje jo sukurti socialinio darbuotojo paveikslą, kuris mumis pasirūpins.

Propaguojamos žmogaus prigimčiai ir sveikam protui prieštaraujančios idėjos kurti papildomas lytis. Nei mokslui, nei apskritai sveikam protui nesuvokiamos idėjos pasirinkti lytį pagal apsisprendimą.

Tokia gausių vakarietiškų fondų gerai apmokama ideologija labai patinka Rusijos propagandininkams, kurie į sveiko proto ribas netelpančius nusišnekėjimus stengiasi parodyti, kad tai – anos pusės ideologija, su kuria reikia kariauti. Atseit Rusija gins krikščioniškąsias vertybes, kurios nieko bendro su Rusijos realybe neturi. Rusijoje savų negimusių kūdikių prarandama daugiau nei jų gimsta. Nekalbant jau apie tai, kad kitos krikščioniškos šalies žmonių žudymas neturi nieko bendro su krikščionybe. Aišku, abortai ir mums išlieka didžiulė problema. Gerai, kad jų pastaruoju metu sumažėjo, bet prieš 4-5 metus netekdavome apie 30 tūkst. Lietuvos vaikų kasmet. Dabar netenkama apie 6 tūkstančių negimusių kūdikių. Tiek jų atsisakome savo rankomis, propaguodami iškreiptą laisvo apsisprendimo, lygybės, feminizmo ideologiją. 

Perdėtas mūsų teisių eksploatavimas, iškėlimas virš moralinių ir religinių vertybių, žlugdo mūsų visuomenę, nes dingsta pareigos jausmas. Juk valstybės gynimas – pareiga. Jei prarasime pareigos jausmą ir vadovausimės tik savo teisių gynimu, valstybės neapginsime.

Pastarojo meto mūsų proto išbandymas – eutanazija. Regis, taip ir stengiamasi, kaip tuos, kurie vis dar išliko po visų istorijos sukrėtimų, greičiau nugalabinti palengvintu būdu esą jiems to patiems prašant, o gal artimiesiems besigviešiant jų turto, kuris liks po nelaimėlio mirties?..

Štai kokia vyksta ataka prieš mus ir mūsų saugumą. Nenustebčiau, kad prie mano minėtų organizacijų finansavimo smarkiai prisideda tiek patys rusai per savo lobistines grupes. Būtent jie suinteresuoti silpninti mūsų gynybinį potencialą ir stiprinti savąjį. Kaip tai padaryti vakarų valstybėse ir kaip tai daroma, parašyta rusų ideologo Aleksandro Dugino raštuose. Tačiau labiausiai apmaudu, kad A. Dugino ideologiją mėgina įgyvendinti kai kurios mūsų organizacijos, kurios daro viską, kad Lietuvos nebūtų kam ginti.