O dėl to skandalo - tai jis pasiūlė, ji atsisakė. Ir po viso to Milda, pasirodo, laukė atsiprašymo. Už ką jos turėjo atsiprašyti? Už parašytas žinutes? Vyro teisė siūlyti, moters – sutikti ar atsisakyti. Nieks prievartos nenaudojo.

Atsiprašyti už tai, kad ministras, neva, kaip teigia Milda, trenkė durimis? Bet tai natūrali vyro reakcija tokioje situacijoje. O juk daugiau nieko ir neįvyko. Jis pasiūlė, ji atsisakė. Du suaugę žmonės taip išsiaiškino savo santykius. Na, ir kas čia tokio. O flirtuoti neoficialioje aplinkoje, vakarėlyje su vyno taure juk niekam nedraudžiama.

Pati Milda, galima sakyti, visą vakarą flirtavo su visais. Dar net ne vakarėlyje, o suvažiavimo metu, sėdėdama už ministro, net ne už ministro, o per eilę nuo jo, persilenkusi per visus graibė jam už kaklo. Pagalvojau, kas čia, iš kur toks familiarumas? Tai gal ji turėtų atsiprašyti už ne visai padorų elgesį viešumoje. O vakarėlio metu šokdama kojas kilnojo vyrams virš galvų. Na, moka moteris smagiai linksmintis, bet kam iš viso to daryti skandalą ir paskui vaizduoti nuskriaustą nekaltą mergaitę bei laukti atsiprašymo?

„Švietė“ vaikus

Tačiau mane labiausiai suglumino tai, kad ji pradėjo šmeižti mane, kai buvo išbraukta iš preliminarių partijos rinkiminių sąrašų. O padariau tai aš, Liberalų Sąjūdžio Vilniaus rajono skyriaus pirmininkė, matydama jos elgesį, nederamą su rimtos politikės įvaizdžiu. Ne vienas mūsų potencialus rinkėjas piktinosi Milda, sakė, jog nebalsuos už mūsų partiją, jei joje bus tokia moteris.

Be to, aš pašiurpau išgirdusi iš jos pačios ir kitų kalbas, kad ji, neturinti aukštojo išsilavinimo, jau buvo įsiprašiusi į dvi mokyklas ir moksleiviams skaitė kažkokias paskaitas sekso tema. Matyt, iš savo praktinės patirties, o ne iš kažkokių studijų sekso tema, kurių ji nėra baigusi. Norėčiau žinoti, kokių mokyklų direktorės ją įsileido kaip „rimtą“ specialistę. Juk mokyklose ir taip yra lytinio švietimo pamokos. Įdomu, ar apie tai sužinoję tėvai nudžiugtų, kad jų vaikus „šviečia“ tokia „specialistė“.

Pavydėjo kojinių?

Viename interneto portale (lrytas.lt) Milda išsigalvoja faktus, neva aš partijos suvažiavime nusirenginėjau prie valgančių žmonių, stovėjau ten su prisegamomis kojinėmis. Na, turiu aš juodas gražias kojines, su plačiais nėriniais viršuje ir su siūle nugaroj. Ir tikrai jų nereikėjo niekam dantimis atseginėti, kaip bando vaizduoti Milda, nes jos nėra prisegamos. Gal sekso ekspertė jų pavydi? Galiu jas net viešai padovanoti.

Tačiau jas Milda pamatė tikrai ne suvažiavimo metu, kaip teigia, o kai po vieno seminaro partijos kolega pakvietė visus į savo viešbučio pirtį. Na, žinoma, kad po raudona Pietro Filipi suknele mūvėjau kojines ir jas priešpirtyje persirenginėjant teko nusimauti. Šalia sėdėjo Milda, ją buvo apkabinęs vienas vyras. Visa bėda, kad besimaunant kojines, jos labai sudomino tą vyriškį. Na, gal žmogus tokių nebuvo niekad matęs. Jis nuo Mildos metėsi prie mano kojinių ir pradėjo jas apžiūrinėti. Mildą tai ir papiktino – kaip čia aš, 55-erių metų moteris, su savo kojinėmis nukonkuravau dėmesį nuo jos, gerokai jaunesnės, ir dar sekso eksperte vadinamos. Tikrai galiu tas kojines Mildai padovanoti, jei viskas tik dėl jų. Specialiai jas laikau.

Dėl ko išbraukta?

Kai Milda buvo išbraukta iš preliminarių sąrašų, pasipiktinusi nulėkė pas E.Masiulį. Tačiau čia jis ne prie ko. Milda buvo įrašyta tik kaip pleriminari kandidatė, sąrašai dar nebuvo patvirtinti. Jos neiškėlė nei E.Masiulis, nei G.Steponavičius. Ji jokios politinės karjeros ar politinės biografios ir neturėjo. Niekas jos ir nežinojo, kaip politikės. Kai buvo reorganizuotas mūsų skyrius, rinkome naujus narius. Kadangi Vilniaus rajono skyriaus keli nariai Mildą pažįsta, kartu važinėja slidinėti, ją ir pasiūlė kaip pažįstamą. Toks buvo jos kelias į politiką. O kadangi esame liberalai, pagalvojome, jei žmogus nori į partiją, galbūt kažką išdiskutuos ja dominančia lytinio švietimo tema, gal pateiks įdomių pasiūlymų. Juolab Lietuvoje dar ši tema mažai išgvildenta. Žadėjo pateikti lytinio švietimo programą, net kostiumėlių nusipirkti žadėjo ir formuotis rimtos politikės įvaizdį. Todėl skyrius ir iškėlė ją kandidate. Tačiau nieko ji nediskutavo, programos taip ir neparašė, su skyriumi nedirbo, o tik demonstravo save. 

Esame liberalai, ir daug kam atrodo, kad liberalai į viską žiūri tik liberaliai, tačiau per Mildą, per šį atvejį mes pasitikrinome savo liberalumo ribas. Juk yra vertybių, kurių peržengti negalima net liberalams. Pamatėme tikrąjį Mildos veidą. 

Dabar, kai ji išbraukta iš sąrašų, praėjus nemažai laiko po to flirto bando vaizduoti, neva išbraukta dėl to, kad nesutiko su G.Steponavičium permiegoti. Tačiau prie ko čia Steponavičius? Aš ją buvau iškėlusi kandidate. Aš, matydama, kad kenkia partijos įvaizdžiui, ir išbraukiau. Tai jau teoriškai žiūrint gal permiegoti turėjo su manim? Tačiau aš ne tos orientacijos. Esu turėjusi keturias oficialias santuokas.

Dabar „Facebooke“ Milda skelbiasi, kad pardavinėja partinį bilietą. Tegul pardavinėja. Labai norime pamatyti naują narį.