Skubiai reikalingi kokybiniai pokyčiai sistemoje, nesvarbu kurioje stadijoje būtume. Turi būti atsižvelgiama į žmonių, gyvenančių šioje valstybėje, kuri vadinasi Lietuva, teises ir interesus.

Tokioje situacijoje Valstybės prezidentė, kaip tautos išrinkta, turi teisę tautą ginti nuo oligarchų ir liberalų – kosmopolitų – globalistų.

Skubiai reikia atkurti valstybinių institucijų darbingumą, veikiant energingai, apgalvotai ir produktyviai. Tapti visiems ūkiškais. Niekas neturi teisės manipuliuoti politine valdžia dėl savanaudės naudos: nei verslininkai, nei kiti konjuktūristai.

Daliai Grybauskaitei būnant šalies prezidente, valstybės veiksnumas padidėjo, slinktis baigtinės katastrofos link sumažėjo, bet tęsiasi.

Auga infliacija, tęsiasi emigracija ir korupcija, didėja nusivylimas ir apatija demokratinėmis valdžios struktūromis. Nekonstituciniai valdžios centrai apraminti, bet tęsia savo juodą darbą, demontuojant demokratinę politinę sistemą. Mes visi turime suprasti, kad esame pavojingoje zonoje ant prarajos krašto. Mūsų paskutiniai garantai – Konstitucija ir Prezidentės asmeninis noras veikti vardan visos tautos. Noras neutralizuoti autonominių nevalstybinių centrų jėgą ir visus laikytis Konstitucijos.

Korupcijos tema Lietuvoje tampa tokia įprasta, kad niekas į tai rimtai ir kritiškai nebežiūri. Žmonės nebetiki, kad gali būti kitaip. “Alternatyvus biznis” pasinaudojant valdiškais pinigais tiesiog „žydi“, valdžia transformuojasi į pinigus - pinigai į dar didesnius pinigus ir dar didesnę valdžią, o tie, kurie negali paveikti šių procesų, neprieina prie jų, tampa tik statistais ir žiūrovais, stebinčiais, kaip kyla tų pirmųjų gerovė.

Nacionalinis kapitalas turi tapti partneriu veiksmingai vystant valstybę. Būtinas kokybiškas švietimas, gerai mokamo darbo vietos gamyboje, paslaugų sferoje. Reikia didinti investicinį potencialą savo šalies gyventojų sąskaita, tam pajungiant indėlius. Reikalinga tvirta, tačiau kontroliuojama finansinė vystymosi nestabdanti politika. Tai stimuliuotų stipraus nacionalinio kapitalo susikūrimą, būtų skatinamos kooperacijos.

Reikalingi tarifiniai atlyginimai valstybės ir savivaldybių finansuojamuose struktūrose. Visą tai transformuoti į kokybinę užimtumo sistemą. Žmonės gaus gerai apmokamą darbą, o rajonas ir šalis per mokesčius susirinks pajamas, reikalingas mūsų visų gerovei užtikrinti, taip būtų užsukama gero gyvenimo mašina.

Mūsų kaip politikų tikslas - organizuoti gerą politinį lauką, stenkimės tą ir daryti!