Ingredientai
Žuvies filė
500
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Malti džiūvėsėliai
0.5
stiklinės
Aliejus
50
ml
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Majonezas
7
šaukštai
Marinuoti agurkai
100
g
Česnakai
2
skiltelės
Žalumynai
sauja
Porcijos: 4
Šiam patiekalui tinka sterko, tilapijos, kuprės ar kitokios žuvies filė.
Gaminimo eiga
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).
Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.
Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.
Atsiliepimai