Ingredientai
Vilkešeriai
1
vnt.
Ešeriai
2
vnt.
Midijos
1
sauja
Lašiša
200
g
Porai
100
g
Salierų stiebai
4
vnt.
Morkos
3
vnt.
Bulvės
2
vnt.
Aliejus
2
šaukšteliai
Baltas sausas vynas
150
ml
Sultinys
l
Pankolio sėklos
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Malti kvapieji pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
Morkas ir salierą supjaustykite kubeliais, porą - žiedais. Viską pakepinkite įkaitintame aliejuje. Suberkite pankolio sėklas, kvapiuosius pipirus.
Įpilkite balto vyno ir truputį nugarinkite. Tada supilkite sultinį, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, ešeriukus ir vilkešerio galvą.
Pavirkite 10 min. Sudėkite vilkešerio gabaliukus. Truputį pavirkite, sudėkite smulkintą lašišą ir midijas. Paskaninkite druska ir pipirais. Pavirkite dar kelias minutes.
Atsiliepimai