Ingredientai

Ešeriai 2 vnt.
Midijos 1 sauja
Porai 100 g
Morkos 3 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Aliejus 2 šaukšteliai
Pankolio sėklos 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Malti kvapieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Morkas ir salierą supjaustykite kubeliais, porą - žiedais. Viską pakepinkite įkaitintame aliejuje. Suberkite pankolio sėklas, kvapiuosius pipirus.

Įpilkite balto vyno ir truputį nugarinkite. Tada supilkite sultinį, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, ešeriukus ir vilkešerio galvą.

Pavirkite 10 min. Sudėkite vilkešerio gabaliukus. Truputį pavirkite, sudėkite smulkintą lašišą ir midijas. Paskaninkite druska ir pipirais. Pavirkite dar kelias minutes.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai