Ingredientai
kalmaro filė
1
vnt.
kalmaro filė
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
MANTINGA grūdinių bandelių mėsainiams „Cosmos“
0.5
pakuotės
svogūnų laiško
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
majonezo
2
v. š.
kaparėlių
1
v. š.
raudonojo vyno acto
1
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
špinatų lapelių
saujelė
Porcijos: 1
Jei yra mėsains, gali būti ir žuvainis su kaparėlių padažu. Ragavusieji patiekalą įvertino dešimčia balų. Žuvainis su kaparėlių padažu – tikras gardumas.
Gaminimo eiga
* Kalmaro filė pjaukite išilgai per pusę, įpjaukite. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
* Kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių. Šalia sudėkite MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams „Cosmos“ ir apskrudinkite po 2 min. iš abiejų pusių.
* Svogūnų laišką susmulkinkite, česnako skiltelę sutarkuokite. Sumaišykite su majonezu, kaparėliais, actu, druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Gerai išmaišykite.
* Apskrudintas bandeles tepkite padažu.
* Ant apatinės bandelės dėkite špinatų lapelius, kalmaro filė, padažo ir viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai