Ingredientai

Mangai 1 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Salotos 2 saujos
Garstyčios 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Pirmiausia reikėtų alyvuogių aliejuje pasikepinti vištos filė pjaustytą juostelėmis. Kepant vištytę paskaninti druska, pipirais ir žolelėm (Porvanso, tiesiog baziliku ar kt.). Tuomet susipjaustyti salotas, mango ir avokadą kubeliais, šiuos ingredientus sumaišyti bendrame inde.

Padažui sumaišyti medų, garstyčias, alyvuogių aliejų, žiupsnį žolelių. Medų prieš tai trumpai pašildyti, kad būtų skystas. Tuomet dalį padažo supilti į salotų, mango ir avokado mišinį, sumaišyti.

Tada gautą mišinį dalinti į lėkštes, ant viršaus dėti vištienos juosteles, apibarstyti gausiai Džiugo sūriu ir apšlakstyti likusiu padažu. Puikiai šalia dera Ciabatos ar ruginės duonelės skrudintos riekeles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai