Ingredientai

Višta 1 vnt.
Miltai 1 žiupsnelis
Salierai 1 vnt.
Sausas baltasis vynas 125 ml
Raudonėliai 0.25 šaukštelio
Druska pagal skonį
Balzaminis actas 2 šaukštai
Grybai 100 g
Porcijos: 4
Gardi vištiena su grybais vyno padaže.

Gaminimo eiga

Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.

Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).

Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai