Ingredientai
Višta
1
vnt.
Miltai
1
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Salierai
1
vnt.
Sausas baltasis vynas
125
ml
Pomidorai
3
vnt.
Raudonėliai
0.25
šaukštelio
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Balzaminis actas
2
šaukštai
Grybai
100
g
Porcijos: 4
Gardi vištiena su grybais vyno padaže.
Gaminimo eiga
Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.
Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).
Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.
Atsiliepimai