Ingredientai
Vištiena
300
g
Morkos (didelės)
1
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.5
vnt.
Krapai
0.5
šaukštelio
Petražolės
1
šaukštelis
Makaronai
200
g
Druska
žiupsnelis
Sultinio milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į verdantį vandenį sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną.
2. Įberkite druskos ir sultinio.
3. Morkas ir saliero šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.
4. Sudėkite smulkiai pjaustytus krapus ir petražoles.
5. Po 20-25 minučių virimo ant vidutinės ugnies, suberkite smulkius makaronus.
6. Virkite dar 5-7 minutes.
7. Patiekite su česnakiniu batonu.
Skanaus!
Atsiliepimai