Ingredientai
Duona skrudinimui
5
riekelės
Vištienos filė
300
g
Apelsinai
1
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Medus
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Petražolės
1
sauja
Česnakai
2
skiltelės
Rukolos salotos
1
pakelis
Lazdyno riešutai
200
g
Rudasis cukrus
žiupsnelis
Parmezano sūris
50
g
Česnakai
2
skiltelės
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pesto padažui apkepame lazdynų riešutus. Svarbu neperkepti, kitaip taps kartūs. Į tą pačią keptuvę metame sūrio, rukolos ir įpilame alyvuogių aliejaus, viską pakepame iki bendros konsistencijos.
Marinuojame vištieną. Įtriname vištieną prieskoniais, apšlakstome apelsinų sultimis. Kai pasimarinuoja, lengvai apkepam, kad neperdžiūtų.
Apkepame duonelę ir ant jos dėliojama vištieną ir gardiname rukalos pesto padažu.
skonis
Atsiliepimai