Gaminimo eiga

Vištieną supjaustyti vieno kąsnio gabaliukais ir sumaišyti su aliejumi, paprika, druska, pipirais, ciberžole, cukrumi. Leisti apie pusvalanduką pastovėti. Gabaliukus pavolioti miltuose, kad gerai apliptu visi šonai, po keletą gabaliukų dėti į karštą aliejų ir apkepti. Visos vištos iš karto geriau nedėti į keptuvę kad aliejus staiga neatvėstu.

Apkepus vištieną į tą pačią keptuvę dėti pusžiedžiais susmulkintą svogūną ir apkepti, kol suminkštės, o keptuvėje buvę prikepę miltai atšoks nuo dugno ir sienelių. Kai svogūnai taps aukso spalvos ir minkšti, suversti vištieną ir leisti sušilti jai. Tada sumažinti kaitrą ir sudėti kokoso pieną. Viskam leisti pasitroškinti apie 5 min, uždengus keptuvę.

Skanauti su ryžiais ir daržovėmis.

Tai pat galima pasigaminti su paprasta grietinėle. Tik geriau ją įpilti jau vištienai visiškai iškepus ir tik leisti sušilti.

Skanuskasneliai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai