Ingredientai
Višta
1
vnt.
Česnakai
6
skiltelės
Druska
1
šaukštelis
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
1
stiklinė
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Nuplautą ir nuvalytą vištą supjaustykite į 4 ar 6 dalis.
Įtrinkite druska ir česnakais. Apvoliokite miltuose, išplaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose.
Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Vištos gabalus sudėkite į puodą, įmeskite gabaliuką sviesto ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite garuose apie 15 minučių.
Patiekite su daržovėmis.
Itin tinka bruknių uogienė.
Atsiliepimai