Ingredientai
Visiems pažįstama situacija: pjaustant žiedinį kopūstą, stalviršis pasidengia smulkiais kopoūsto žiedyno trupiniais. kaip padaryti, kad taip neatsitiktų, pasakoja virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks.
Gaminimo eiga
* Apverskite žiedinį kopūstą, aštriu peiliu atskirkite žiedynus nuo stiebo. Išsaugokite žiedinio kopūsto stiebą!
* Žiedynus perpjauti per stiebą ir rankomis atskirti į mažesnius gabalėlius.
* Šis būdas padės išvengti smulkių žiedinio kopūsto trupinių ant stalo ir padės būti tvarkingesniems.
* Žiedinio kopūsto šerdis dažnai išmetama, tačiau ji puikiai tinka kitiems patiekalams.
* Smulkiai supjaustykite ir naudokite įvairiuose receptuose.
Atsiliepimai