Ingredientai

Visiems pažįstama situacija: pjaustant žiedinį kopūstą, stalviršis pasidengia smulkiais kopoūsto žiedyno trupiniais. kaip padaryti, kad taip neatsitiktų, pasakoja virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks.

Gaminimo eiga

* Apverskite žiedinį kopūstą, aštriu peiliu atskirkite žiedynus nuo stiebo. Išsaugokite žiedinio kopūsto stiebą!

* Žiedynus perpjauti per stiebą ir rankomis atskirti į mažesnius gabalėlius.

* Šis būdas padės išvengti smulkių žiedinio kopūsto trupinių ant stalo ir padės būti tvarkingesniems.

* Žiedinio kopūsto šerdis dažnai išmetama, tačiau ji puikiai tinka kitiems patiekalams.

* Smulkiai supjaustykite ir naudokite įvairiuose receptuose.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai