Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Miltai 2 stiklinės
Vanilinis cukrus žiupsnelis
Juodieji serbentai 1.5 stiklinės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sviestą atšaldom ir sutarkuojam burokine tarka.

Į sviestą beriam 0,5 stiklinės cukraus, miltus ir vanilinį cukrų. Rankomis suspaudžiame trupinius.

Rikotą išsukam su kiaušiniais ir likusiu sviestu.

Į kepimo indą beriam 2/3 birios masės. Šiek tiek paspausdami suformuojam kraštelius.

Ant tešlos pilam rikotos ir kiaušinių masę, ant jos beriam juoduosius serbentus. Ant viršaus tolygiai užbarstome trupinius.

Pyragą kepame 200 C orkaitėje maždaug 1 valandą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai