Ingredientai
Višta
1
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Pomidorai
4
vnt.
Imbieras
1
gabaliukas
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Lauro lapai
1
vnt.
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Čili pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite druska ir pipirais ir dėkite į riebalais išteptą troškinimo indą su dangčiu. Šalia suberkite susmulkintus svogūnus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, imbierą, česnaką ir lauro lapų. Įpilkite truputį vandens (maždaug 2 cm nuo dugno), puodą uždenkite ir kiškite į orkaitę.
Po 40 min orkaitę išjunkite, bet puodą dar palikite bent dešimčiai minučių.
Patiekite su virtais ryžiais.
Atsiliepimai