Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Morkos
2
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.2
vnt.
Konservuoti kukurūzai
0.5
indelio
Kietasis sūris
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves ir morkas nuskuskite ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.
2. Nulupkite saliero šaknį ir smulkiai sutarkuokite.
3. Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.
4. Sumaišykite daržoves, sūrį, įmuškite kiaušinius, įberkite miltų, druskos, nusunktų konservuotų kukurūzų.
5. Gerai išmaišykite ir kepkite kaip įprastus blynus. Svarbiausia, kad blynai būtų ploni.
6. Patiekite su grietine, pagardinta česnaku.
Skanaus!
Atsiliepimai