Ingredientai
šaldytų persiko skiltelių
1
puodelis
lapinių kopūstų
1
sauja
augalinės kilmės (migdolų) pieno
120
ml
natūralaus jogurto be saldiklių
3
v. š.
citrinos sulčių
2
v. š.
medaus
1
a. š.
nulupto smulkinto imbiero
1
a. š.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį plaktuvą sudėkite persikus, lapinius kopūstus, jogurtą ir supilkite pieną. Plakite apie 30 sekundžių ir sudėkite likusius ingredientus – medų, imbierą bei citrinos sultis.
2. Plakite, kol masė pasidarys tiršta ir glotni. Kokteiliui papuošti galite naudoti šviežias ar šaldytas persiko skilteles bei pjaustytus, skrudintus migdolus.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Lidl“.
Atsiliepimai