Ingredientai
Vištiena
450
g
Kalendros grūdeliai malti
2
šaukšteliai
Kmynai
šaukštelis
Česnakai
2
skiltelės
Raudonieji svogūnai
4
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Ciberžolė
1
šaukštas
Druska
1
šaukštelis
Aliejus
2
šaukštai
Cukrus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Atsiliepimai