Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Peletrūnai žiupsnelis
Lašinukai 50 g
Grietinė 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite. Nusunkite ir užplikykite verdančiu pienu, sudėkite paspirgintus lašinukus, pagardinkite druska ir pipirais.

Varškę gerai išsukite su išplaktais kiaušiniais, pagardinkite peletrūnu ir druska, sudėkite grietinę ir išmaišykite.

Į riebalais išteptą skardą sluoksniais dėkite bulvių tarkius ir varškės masę. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Patiekite su grietine arba tirpintu sviestu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai