Ingredientai

Želatina 1 šaukštelis
Cukraus pudra 8 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Medus 2 šaukštai
Mėtos žiupsnelis
Porcijos: 4
Švelnus varškės desertas su uogų padažu.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Želatiną užpilkite vandeniu. Trynius ištrinkite su 3 šaukštais cukraus pudros. Varškę sumaišykite su citrinos, apelsino žievele, sultimis, medumi ir išplaktais tryniais. Išmaišykite želatiną ir sumaišykite su varškės mase. Išdėliokite gautą masę į formeles ir 2 – 3 valandoms pastatykite šaltai.

Uogas, jei šaldytos, atšildykite. Ištrinkite su likusia cukraus pudra ir 5 min. pavirkite. Kai pravės, perkoškite per sietelį. Padažą supilstykite į desertines lėkšteles, ant viršaus uždėkite varškės desertą. Papuoškite mėtų lapeliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai