Ingredientai
Grikiai mirkyti
200
g
Datulės
vnt.
Braškės
6
vnt.
Kanapių proteinas
2
šaukštai
Maca šaknies milteliai
1
šaukštas
Kakava
pagal skonį
Kviečių želmenų milteliai
pagal skonį
Cinamonas
pagal skonį
Pankoliai
pagal skonį
Kardamonas
pagal skonį
Agavų sirupas
pagal skonį
Edgaro Lubio - Amberlife receptas. Šie batonėliai - puikus desertas ir užkandis prieš treniruotę.
Gaminimo eiga
Supjaustome į keturias dalis braškes. Mirkytus grikius, datules, kanapių proteiną, Maca šaknies miltelius, kviečių želmenų miltelius, agavos sirupą ir prieskonius sudedame į trintuvą ir gerai susmulkiname. Sudedame braškių gabalėlius, įdedame kerobo (arba kakavos).
Iš lipnios masės suformuojame formą ir supjaustome batonėliais. Batonėlius padedame ant palangės ir jie patys išdžiūsta arba sudedame į orkaitę, nustačius minimaliausią temperatūrą, geriausia, kad ji neviršytų 40 laipsnių.
Atsiliepimai