Porcijos: 4
Puikus užkandis šventiniam stalui.

Gaminimo eiga

Kiaušinius išverdame ir 2 sutarkuojame stambia trintuve. Lydytus sūrelius taip pat sutarkuojame ir sumaišome su trintais česnakais bei tarkuotais kiaušiniais. Suformuojame 12 rutuliukų.

Pusę parmezano sutarkuojame smulkia, o kitą pusę – stambia trintuve. Sumaišome. 6 rutuliukus apvoliojame parmezano drožlėmis.

Šviežius krapus smulkiai sukapojame. Likusius 6 rutuliukus apvoliojame krapuose.

Fermentinį sūrį ir likusį kiaušinį taip pat stambiai sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir suformuojame dar 6 rutuliukus. Juos apvoliojame miltuose ir apkepame, kol taps rusvos spalvos.

Visus rutuliukus išdėliojame ant lėkštės ir papuošiame iš poro lapų surištais kaspinais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai