Ingredientai
Lavašas
1
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Salotų lapai
5
vnt.
Lydytas sūrelis
50
g
Vištiena
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išvirkite kietai kiaušinį ir atvėsintą nulupkite. Supjaustykite gana plonomis riekelėmis.
Labai plonais griežinėliais supjaustykite raudonąjį svogūną.
Avokadą nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
Vištieną, apibarstytą druska ir pipirais, iškepkite keptuvėje ir supjaustykite plonais gabaliukais. (Galima panaudoti jau iškeptą vištieną, pirktą parduotuvėje ar likusią nuo vakar dienos.)
Lavašą išskleiskite ir užtepkite lydyto sūrelio. Uždėkite nuplautų salotos lapų, ant jų eilėmis su tarpais dėkite vištieną, į tarpus dėkite avokadus ir kiaušinius. Pabarstykite svogūno.
Lavažą susukite ir supjaustykite 3-4 centimetro gabaliukais.
Atsiliepimai