Ingredientai
Šokoladiniai sausainiai
200
g
Sviestas
200
g
Kiaušiniai (tryniai)
2
vnt.
Cukraus pudra
100
g
Kakava
4
šaukštai
Grietinėlė
3
šaukštai
Kukurūzų miltai
1
šaukštas
Varškės sūris
500
g
Šokoladas
100
g
Gaminimo eiga
Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su puse sviesto.
Masę įdėkite į formą su nuimamais kraštais, atšaldykite.
Likusį sviestą išplakite su cukraus pudra, sudėkite trynius.
Kakavos miltelius sumaišykite su 2 šaukštais karšto vandens ir grietinėle, suberkite miltus ir išplakite plaktuvu. Sudėkite trupintą varškės sūrį ir šokoladą, gerai išmaišykite, tada sumaišykite su trynių mase.
Masę sudėkite ant pagrindo. Kepkite pyragą 150 laipsnių orkaitėje, kol iškeps. Paskui palikite atvėsti, neišėmę iš formos.
Prieš patiekdami išimkite pyragą iš formos, apibarstykite tarkuotu šokoladu, apliekite plakta grietinėle.
Atsiliepimai