Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
250
g
Bulvės
3
vnt.
Morkos
4
vnt.
Majonezas
350
g
Fermentinis sūris
100
g
Graikiniai riešutai
1
sauja
Pievagrybiai
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Atskirai išvirti vištieną, morkas, bulves, kiaušinius ir grybus.
Visus produktus susmulkinti. Lygiai pusę produktų berti sluoksniuojant į plokščią dubenį: pirmiausia morkas, paskui sūrį, kiaušinius ir bulves.
Ant sluoksniuotų produktų lygiai užpilti majonezo ir užberti susmulkintą vištieną, o ant jos – grybus bei pabarstyti kapotais (ne maltais) riešutais.
Pakartoti visą sluoksniavimo procedūrą šia tvarka: bulvės, kiaušiniai, majonezas, sūris, morkos.
Salotas pastatyti nakčiai į šaldytuvą, kad gerai susigertų majonezas.
Atsiliepimai