Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 250 g
Bulvės 3 vnt.
Morkos 4 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Atskirai išvirti vištieną, morkas, bulves, kiaušinius ir grybus.

Visus produktus susmulkinti. Lygiai pusę produktų berti sluoksniuojant į plokščią dubenį: pirmiausia morkas, paskui sūrį, kiaušinius ir bulves.

Ant sluoksniuotų produktų lygiai užpilti majonezo ir užberti susmulkintą vištieną, o ant jos – grybus bei pabarstyti kapotais (ne maltais) riešutais.

Pakartoti visą sluoksniavimo procedūrą šia tvarka: bulvės, kiaušiniai, majonezas, sūris, morkos.

Salotas pastatyti nakčiai į šaldytuvą, kad gerai susigertų majonezas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai