Bulviniams blynams su mėsa jau skutame šviežio derliaus bulves. O tai reiškia, kad blynai bus minkštesni, puresni ir sultingesni. Ir klystate, jei manote, kad patiekalo gamyba užtruks – bulviniai blynai su mėsa paruošiami paprastai ir greitai!

Gaminimo eiga

1. Gaminame įdarą. Svogūną, česnaką ir nedidelį imbiero gabalėlį (jeigu naudojate šviežų) supjaustome smulkiai ir kepiname keptuvėje išlydytame svieste apie puse minutės, tada pilame šlakelį vandens ir troškiname kol svogūnas taps skaidrus, o vanduo iš keptuvės išgaruos. Daržoves paliekame keptuvėje atvėsti.

2. Į dubenį dedame kiaulienos faršą, mušame kiaušinį, dedame pakepintą svogūna, beriame druskos, pipirų, imbiero miltelių (jeigu nedėjote šviežio imbiero) ir išmaišome.

3. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, ir apšlaktome citrinos sultimis. Kartu su bulvėmis tarkuojame ir svogūną. Į bulvių masę dedame kiaušinį, beriame druską ir išmaišome. Bulvinius blynus su mėsa formuojame tiesiai keptuvėje. Į blynų vidų dedame mėsos įdaro. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps.

Skanaus!

patarimupasaulis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai