Ingredientai
morkos
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
cukraus
100
g
obuolių acto
100
ml
vandens
100
ml
silkės filė
1
vnt.
špinatų
1
saujelė
Gaminimo eiga
1. Nuskustą morką skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais. Į puodą sudėkite cukrų, supilkite obuolių actą ir vandenį, kaitinkite maišydami, kol užvirs.
2. Morkų juosteles ir svogūnų griežinėlius sudėkite į atskirus indelius, užpilkite marinatu pamaišykite ir palikite atvėsti. Silkės filė supjaustykite gabaliukais.
3. Lėkštėje dėliokite špinatus, morkų juosteles ir silkę. Ant viršaus uždėkite pjaustytų svogūnų žiedų.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai