Ingredientai

morkos 0.5 vnt.
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
cukraus 100 g
obuolių acto 100 ml
vandens 100 ml
silkės filė 1 vnt.
špinatų 1 saujelė

Gaminimo eiga

1. Nuskustą morką skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais. Į puodą sudėkite cukrų, supilkite obuolių actą ir vandenį, kaitinkite maišydami, kol užvirs.

2. Morkų juosteles ir svogūnų griežinėlius sudėkite į atskirus indelius, užpilkite marinatu pamaišykite ir palikite atvėsti. Silkės filė supjaustykite gabaliukais.

3. Lėkštėje dėliokite špinatus, morkų juosteles ir silkę. Ant viršaus uždėkite pjaustytų svogūnų žiedų.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai