Jei jau pildote Kūčių stalo valgiaraštį, rekomenduojame į jį įtraukti silkę su kelmučiais. Žinoma, su silke patiekalų bus ne vienas – ir jos išsiilgusiems tai yra gera žinia. Silkę su kelmučiais patiekdami apibarstykite krapais.

Gaminimo eiga

1. IKI silpnai sūdytą silkę supjaustykite juostelėmis.

2. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite aliejuje mažoje kaitroje apie 20–30 min., kol svogūnai taps minkšti. Iškeptus svogūnus pagardinkite pipirais, atvėsinkite.

3. Pjaustytą silkę sumaišykite su marinuotais kelmučiais, kepintais svogūnais ir majonezu. Papuoškite krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai