Ingredientai
Avižiniai sausainiai
8
vnt.
Šilauogės
2
saujos
Grietinėlė
200
ml
Cukraus pudra
3
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Maskarponės sūris
150
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrupinkite mažais gabaliukais.
2. Šilauoges nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.
3. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.
4. Plačiose stiklinėse ar ledainėse sluoksniuokite: sausainių gabaliukai, maskarponės kremas ir šilauogės, vėl sausainiai, maskarponė ir šilauogės.
5. Laikykite šaldytuve arba patiekite iš karto.
Skanaus!
Atsiliepimai