Ingredientai
svogūno
1
vnt.
šaldytų žirnelių
300
g
česnako
1
skiltelė
ciberžolės
1
a. š.
IKI pieno
100
ml
daržovių sultinio (šalto)
300
ml
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite stambiomis dalimis. Į virtuvinį trintuvą dėkite pjaustytą svogūną, šaldytus žirnelius, česnaką, ciberžolę, pilkite IKI pieną, daržovių sultinį, alyvuogių aliejų, pagardinkite druska bei pipirais.
2. Viską trinkite iki vientisos konsistencijos.
3. Patiekite pasirinktame inde, pagardinę IKI kalendromis, žirneliais ir alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai